A.s levent hoşgeldin:thumb: Okan sende hoşgeldin bak! seni görmüyordum Aleykümselam cengiz'im sende hoş geldin
Naber kardeşim nasılsın.... Hoş buldum abicim nasılsın Naber abi nasılsın hafta sonu güzel avlar yapmışsınız tebrik ederim
Çok şükür iyi diyelim biraz avlandık h.sonu, nasibimizi aldık şükür.. Ufaklık çok daha iyidir umarım..
Tebrikler sende nasibini almışsın, en önemlisi deniz kıyısında güzel vakit geçirmişsin Aleyküm selam Levent hoşgeldin sanada hayırlı akşamlar Aleyküm selam Cengizim, hoşgeldin nasılsın
Berkan sahte işi nasıl gidiyor? ben soğudum bu işten bu aralar İsa çok güzel kareler mera belirtmemişsin hele şu çiçekli sandan beni anlatıyor Balığa gitmeye o kadar ara verdim ki bende çiçeklenirim yakında:laughing: :laughing:
Resimlerdeki Sapanca gölü Cengizim, ardından Maşukiye ve kartepe gezintisi yaptık.Aslında daha çok resim var ama kalanını gidip görmenizi istedğimden onları paylaşmayayım Memleketimiz cennet gibi ancak bazen burnumuzun dibini bile farkedemeyebiliyoruz üstad.
Havalar biraz daha ısınsın biz de bir çıkarma yapalım oralara. Abi yakacık tarafın da bir göl varmış biliyormusn
çok haklısın, keşke daha çok vakit olsa da sağlığımız iyiyken mümkün olduğunca daha çok yer görebilsek