İnşallah o da geçer kardeşim :thumb: sağlık olsun abi hihi Abi İstanbul civarının güzel mekanlarını gezmişsin oraları bende çok severim, havalar biraz daha düzelince bi Sapanca organizasyonu yapsak fena olmaz ya da maşukiye derlerinde alabalık avı :thumb: tabi sezonuna denk gelirsek :thumb:
İşte ben bu yüzden hafta sonunun bir kısmını balığa, diğer kısmınıda ailemle gezmeye ayırıyorum.Allah ömür verirde emekli olursak hafta içide bol bol balığa gitmek için zamanımız olur, hem en ucuz meşgale o olur herhalde Piknik için ideal bir yer Cengizim Neden olmasın Levent, inan oralara sabahın ilk ışıklarıyla gidiyorsun ve nasıl ne zaman akşam olduğunu anlamıyorsun.Yazın bir hafta sonu ayarlayalım inşallah.
Sağol Cengiz abi iyi diyelim iyi olsun. Sende iyisindir umarım.. Burdayım abi maçı seyrettim ! :mad2: yoklamadan sınıfta bırakmıyorsun dimi hocam ??
Ne yapalım zehirlendik bir kere :laughing: :laughing: :laughing: İnşallah abi reeling Aleykümselam kardeşim hoşgeldin
Abi eve yeni digiturk bağlattık internetle bağlantılı bir kampanya olarak şimdi 1 aylık bir süre kadar lig tv de açık hediye mayetinde o yüzden hazır kanal açıkken izledim haliyle neyse sinirimiz bozulduğuyla kaldı... Hakederek yenildi bizim takım Hoşbulduk İsa abi, iyi diyelim iyi olsun, sende iyisindir inşallah bu birkaç hafta benim için zor geçecek gibi.. Bizim departman müdürü ayrıldı işten onun bazı işleride benim üstüme kaldı bakalım nolcak Hoşbulduk Levent abi haftaonuna hazırlanın fena dişli kıracağız hihi hihi içimden öyle geçiyor