Hayırlı geceler Levent abi Allah rahatlık versin... CÜmleten hayırlı geceler, benden de bu akşamlık bu kadar kalın sağlıcakla...
Yatanlara hayırlı geceler... Kolay gelsin Ersin, desene gündüz vardiyası onun için aksadı bugün A.S Cihan, muhabbetimiz hep bol olsun.
Cümleten selamun aleyküm hayırlı akşamlar,bir yoklama kaçağı daha geldi,dükkanda kimse kaldımı acaba bu saatte zor ya
Aleyküm selam Hüseyin abi, nerde kaldın. Senin yazmaya başladığını görünce selamını almak için bir saattir mesajın düşmesini bekliyorum abi:laughing: :laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: Yapma beyaa biliyorsun anca yazıyorum yazsada yatsam diyordun hemi Bu arada çok güzel bir hafta sonu geçirmişsin resimlerden belli İsa başkanım:thumb:
Kadıköy çocukluk ve gençliğimin mekanıdır, o yüzden ben çok severim oraları abi Biraz daha sabret, hafta sonları balık operasyonlarına az kaldı.Kadıköye gitmeye fırsatın olmayacak hatta özleyeceksin bile Bana müsade cümleten hayırlı geceler ve bol balıklı rüyalar diliyorum.hooked
Herkese günaydın, hayırlı günler, hayırlı işler, balıktakilere rastgelsin (giden var mıdır acaba).. soğuk bir nisan havası daha.. neyse ki yarından itibaren ısı yine yükselmeye başlıyor..
Günaydın Berkan abi cidden hava çok soğuk dondum gelirken Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı günler hayırlı işler
Bi de biz dün akşam Gebzeye sigortalımız olan bir şirketin sürücülerine trafik ve tramer eğitimi vermeye gittik, sen oraları gör, dağlara tepelere çıktık acayip biyerdeydi eğitim verilecek mekan, ayaklarım dondu
CÜmleten selamun aleyküm, herkese hayırlı işler, hayırlı günler.. Vala bu sabah bende üşüdüm baya işe gelirken tam baha geldi havalar sıcaklıcak diyoruz kış geri geliyor ama son demleridir soğuk havanın artık gittikçe ısınır bence sonra gelsin balıklar
kesinlikle :thumb: günaydın Cihan, sana da hayırlı işler.. Aleykümselam Ersin kardeş, ne de güzel söyledin "gelsin balıklar"