başlığa dikkat et abi, eğer siz yazın diyorsa ödeme yapmadan önce satıcı notuna yazabiliyorsun renk ve kalınlığı
ee benim istediğim kalınlığın adamın elinde olup olmadığını nerden bilicem bu yabancı site işi beni biraz geriyo..
Nasıl olsa hemen parasını almıyorlar gelmezse ödemede yapmayız bizde para kazanacak olan onlar düşünsün. Kim bilir sahte bana taaa ne zaman lazım olur Berkan abicim
yok be Ersin, yabancı sitelerden alışveriş bana ters.. çook eskiden bi kere yapmıştım, onda da DHL ile getirtmiştim ürünü, şimdi öyle yapsam astarı yüzünü geçer, çinin posta teşkilatına da hiç güvenim yok nedense
Herkese Merhabalar; Berkan ürünün içine girdiğinde aşağıda Diameter vermişler her ürün için benim baktıklarımda en ince 0.23 rastladım
Teşekkür ederim kardeşim gayet iyiyim senden ne haber? Bur arada okudum ufaklık rahatsızlanmış. Geçmiş olsun kardeş.
evet abi 023'ten inceye ben de rastlayamadım ben zaten monoda 025 kullanıyorum ip kullanmamın bi anlamı olması için en kalın 016 falan olması lazım..
Teşekkürler adaş gayet iyiyim teşekkürler senden ne haber? Yeni kamış yapıyormuşsun. Hayırlı olsun bereketli avlarda kullanmanı dilerim.
Berkan biliyorsun bendeki Sheakspeare makinada ben ip kullanıyordum. Çıkardım zira makinaya çok zarar neriyor. Sararken misina klavuzunda resmen oyuk açıyor. Çıkardığı rahatsız edici ses de cabası. Demem o ki tavsiye etmem. Monoflament misinalar daha kullanışlı geldi bana
Dostlar benim çok fazla vaktim yok. Bir upradım herekese iyi günler dilerim. Yakında görüşmek dileklerimle. Herkese sevgiler saygılar
Tavsiyen içi çok teşekkür ederim abi.. ben de memnunum aslında monodan, yalnız sığ makaraya mono sardım mı en fazla 200 metre civarı misina alıyor, o nedenle ince ip takayım, hem daha fazla misina alır hem de daha uzun atışlar yapabilirim demiştim.. senin sheakspeare ipe uygun olmayan bir makina mıydı acaba?
Bende iyiyim abi çok şükür uğraşıyoruz iş güç... AliRıza abi sağolsun hızır gibi yetişti arayışlarıma ondaki salina 3 parçayı alacağım bu hafta ona birde makine ayarlayacağım, hayırlısı olsun bakalım sağol abim inşallah bereketli avlarda kullanmak nasip olur...
Berkan ne yaparsan yap. Bütün makinalarda misina klavuzu metal. Bahsettiğim klavuzu ip kullanımı için uygun olanlar sanırım fuli ya da porselne olan makina almak lazım. Böyle bir makina var mı bilemiyorum.