Günaydın, hayırlı işler... Uğur abi çok geçmiş olsun. Çocuk büyütmek zor iş, her an gözünüzün üzerinde olması gerekiyor.
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar Uğur kardeşim, büyük geçmiş olsun, çok şükür ki bir sıkıntı olmamış.O kadar ağrı kesiciyi yuttuğuna göre uzun bir süre ağrı çekmez inşallah. Yoğun ve yorucu ama güzel bir hafta sonu oldu benim adıma, umarım herkesin hafta sonu güzel geçmiştir.
Berkan süpürrrrrr tebrik ederim :hungry: :thumb: Fatih piri reis gibi olmuşsun çok güzel kareler:thumb: Uğur geçmiş olsun kardeşim,çocuklar işte ne kadar dikkat etsek üstüne düşsek talihsiz olaylar ile karşılaşıyoruz. Ben geldim İsa hoş geldin Bende dün şu meşhur meraya gidip orada teke ve yengeç operasyonu yapmak istedim hava soğuk su soğuk üstüne birde rüzgarı yedim eve geldim Ama oradan umudum var,boş fosforlu ışık paketleri teke için suya bırakılmış sepetler ve halatlar ve üç köstekli şamandırası yarılmış bir takımda görünce umudum dahada arttı. Ha! yazmayı unuttum emanet bir kepçe almıştım onuda açarken bozdum Benden önce kristof kolomb'un tayfaları uğramış oraya
Merhaba üstad, dediğim gibi hafta sonu oldukça yoğun geçti, sanırım herkeste bir yorgunluk oluştu bu hafta sonu ...
Hüsranhihi hihi Orada tek canlı ben vardımhihi hihi Galiba havaların ve deniz suyunun derecesi biraz yükselmeli
tatilin güzel geçtiyse ne mutlu sana Benim de iyi geçti, en azından 3 gün de balığa çıkma fırsatı buldum (cuma akşam, c.tei ve pazar sabah), daha ne isterim ki