Bizim oralardın adeti öyledir kanka önce döverler sonra kucaklaşıp muhabbete gderler :laughing: :laughing: bu seferki mekan orası değil ama biraz daha geride kalıyor
1. ve 2. şekil aynı takımı tarfi ediyor kanka şamandıralı takımdan yapıcaz... Bende 2 tane takım var, Berkan abide fazladan takım yapacak, Özkan abide 1-2 takım yeterse tamam olur sanırım... öenmli olan uygun şamandıra, bende 2 tane şamadıra var :thumb:
Ben dün gece 3 adet takım yaptım.. beden 1 kulaç, 25 cm'lik 2 köstekli takım.. Heron invisible 0.25 %100 FC misinadan yaptım.. ana misinadaki klipsten 1 kulaç yukarıya da stoper takıp araya şamandırayı yerleştiriyorsunuz.. en alta da 10-20 gr kurşun taktınız mı tamamdır.. yanımda 8 ve 20 gramlık iki adet şamandıra olacak.. kısa pala laser kesim iğne kulandım (örnek temsili resim aşağıda) Bunun bronz rengi..
Dün oltacı nasip ten ucunda fosforlu boncuk bulunan eşkina takımlarından 5 adet aldım . Bakalım sonuç nasıl olacak. Aynı zamanda kendi imalatım olan 3 takım daha var. Mutlaka şamandıralı takım kullanmalıyız zeminden dolayı.
Selam Dostlar ben gene geldim. Hele hele planlara bakın herkes takımları makımları hazırlamış. Yem alıcılar falan. Eee ben ne yapıyorum o zaman? idk
Merak etme dostum bende gelmek niyetindeyim bu akşam. Fakat ben eşimi de alıp geleceğim. O da uzun zamandır balığa gidememişti çok özlemiş durumda, duyunca heyecanlandı. Fakat önceden uyarayım maaşallah balık şansı iyidir bizimkinin o tutar biz seyreder duruma gelmeyelim sonra banghead
Yav biliyom kardeş. Ellerine sağlık. ama ben direk öööle ellerimi sallayarak gelecemmi yani? Bize yakışmaz
Kardeş ben sevdirdim ama sevdirene kadar çok çektim be. İki kaşımın orasından kurşınladı beni. Falan baktı ki bende vazgeçecek gööözzzzzzz yok. Bari dedi ben de zevk almaya bakiim :laughing: :laughing: