Günaydın Ersin abi Günaydın berkan abi çok sağolasın abicim ilk kez böyle hasta olunca insan ister istemez panikliyor... Ersin abicim çok sağolasın inşallah abicim insan geriye baktığında maziyi güzel hatırlaması çok güzel Aleyküm Selam minik abi senin de Cuman mübarek olsun.. Ersin kardeşim Günaydın senin de Cuman mübarek olsun... Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı Cumalar hayırlı işler....
İyi valla Cengiz, işler güçler sen nasılsın Öperim M.Kemal'imi, geçmiş olsun, sıkma canını, bu dönemlerde oluyor böyle durumlar, geçer yani.
Akşam için var mı plan proje? sabah sahilden geçerken denize baktım çarşaf gibiydi.. valla düm düz, bozuk para atsan 3 kere seker üstünde Accuw.. hava rüzgar durumu süper gözüküyor..
Akşam araba bende değil, Ersinle Özkan'ın yanına gitme niyetim de var ama bilemedim.. bisikletle geçerim belki..
Evet abi bizim mekan hani birlikte istavrite olta attığımız taraf, dişli içinde buluşmuştuk aynı yer sadece biraz daha sol tarafı
Berkan mekan o derece ısıssız ki , adamı kes oracığa bırak kimse duymaz Ama maalesef avlak olarak eşkineya çok uygun bir yer. Sessiz sakin , çok fazla aydınlık değil. Ama sizde gelirseniz kalabalık oluruz kimse yanaşmaz o zaman bize
Sizi boşunamı çağırıyoruz abi yanımıza biber gazından daha etkili olmanz lazım :laughing: :laughing: :laughing: karanlıkların içinden eşkina çıkması lazım abi, sakatlık değil hihi hihi bişey olmaz...
Ersinim geçen herifi amma dövdüler dü orada ya.. 10 kişi 1 kişiye, herif dayakdan bayılıyor, tekme tokat ayıltıp bidaha dövüyolar en sonunda sarılıp kucaklaşıp gittilerdi Akşama bende geliyorum, erken çıkacağım için yemleri ben alırım malzemeciden??
Özkan abicim çok sağolasın Allah razı olsun Çok şükür ciddi bir şey yok abi ateşi de şuan için normale düştü