Merhaba Fatih, dün akşam senin mekana geldim seslendim ama duymadın Bu arada yakında azılı bir sendikacı olacaksın bu gidişle:laughing: :laughing:
Eyvallah abi, eksik olma, hepimiz seni tanımaktan mennun olduk.İnsanların birbirini tanıması ve dost olması takdir'dir, bizler sadece vesilesi oluruz, o yüzden teşekküre gerek yok abim
Yahu bende bu ahali nerede diyordum maçı unuttum bea Gol dediğine göre fener attı reis (lazıo atacak depğil ya
her pişt diyene bakmam ben ama seni nasıl duymadım ben beeaa abi Abi bizim memleket iyi hoş güzel cennet mennet ama neye el atsan sorun sıkıntı valla ne olacak böyle bilmiyorum isyanım geldi Hüseyin abi valla o gün Cengizi arayıp senin de orada olduğunu öğrendiğimde, gidemediğime çok üzüldüm.. En kısa zamanda görüşüp av yapacağımız gün için sabırsızlıkla bekliyorum..
Ya Erkan cevap bile yazdım, seninki dolu olmasın Sıkma canını Fatihim, malesef insan faktörünün olduğu her yerde böyle tuhaflıklar olabiliyor.idk
Fatih kardeşim en kısa zamanda görüşürüz inşallah şu anda yürüyorumda fazla ayakta durunca ağrı ve şişme yapıyor onuda atlattınmı hafta içi uyarım sana haberleşiriz olta atmasamda gelirim yanına:thumb:
Bu yorumları Sabri abim görmesin kızıyor FB galibeyeti vaatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun Ben kaçıyorum cümleten hayırlı geceler..
Aleykum selam Cengiz kardeşim hoş geldin sefalar getirdin nasılsın Niyekine Hayırlı geceler Fatih kardeşim