Farkındayım :laughing: :laughing: :laughing: Yeni mekan keşfetmekte fayda var tabiki, bizde Aykut'la bir program yaparız.
Aynen öyle abi geçen gittiğimiz mekan zaten elde var 1 , şimdi yeni taşlar bulmak lazım çeşitli yerlerdeki farklı farklı mekanlardan balık çıkarabilelim :thumb: Ama yarın için Aykut abiyle plan yapacaksanız sizde gelin abi uzak mı olur benim gideceğim bölge size ?
evet kardeşlerim daha önceden olmustu bole seyler cengizin dedi gibi sabrıde bunu bıldıgı için uyarıda bulundu sadece bizler tabi buyugunuz olarak kabul ederseniz bole konuları konusmuyoruz cunkü insanın günü gününe uymaz sinirli olabılır yanlıs anlasılmalar olur sabrınınde ıması bu yondedır dıye dusunuyorum hepinizi ayrı ayrı sevıyorum saygılar
Selamunaleyküm millet Bu gün levent kardeşimle iş çıkışı iki kafadar buluşup mera keşfetmeye gittikreeling Yol boyunca hem keyifli sohbetler yaptık hemde hislerimize güvenip yemli yada spin çalışılacak yerler keşfettik:thumb:
Sürpriz olsun Bize uzak olur, işten çıkış zaten 19:00 dan sonra akşam ve cuma trafiği derken çok geç olur.Olmadı c.tesi akşam için bir şeyler düşünürüz kısmet reeling
Aleyküm selam Erkan, hoşgeldin nasılsın Helal olsun valla, hiç boş durmuyorsunuz, gerekli keşifler yapılmıştır herhalde Ne zaman gidiyoruzhooked
Anladım abi, sağlık olsun artık birdahakine kısmet dediğin gibi olmadı c.tesi için bişiler olabilir Aleyküm selam Erkan abi, helal olsun valla keşfi yapmışsınız iki kaşif :thumb:
Sağol isa iyi olmaya çalışıyorum :thumb: Levent benden genç olduğu için mera ararken yürüdüğümüz yollar ona dokunmadı, ben eve gelince kapıda yığıldım:laughing: :laughing: :laughing: Meralar için şunu söyleyebilirim,birinci meramızı evliya çelebi bile bilmiyordur Orada eşkina yoksa(ki bu balık için fazla bilgim olmamasına rağmen) Bana selvi boylu erkan desinler İkinci meramız(levent resmini de çekti)Levrek için spin eşkina için yemli yuvası gibi
Son sahte çalışmamı beğenilerinize sunuyorum http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1099430#post1099430
Berkan hoşgeldin Aykut'um nereye bea hayırlı akşamlar:thumb: Berkan ben sana yandın demiştim ellerine sağlık birazda türk işi olsun şu sahteler değilmi:thumb:
Çok başarılı bir çalışma olmuş, sezonda güzel iş yapar bence, tebrikler :thumb: Herkesi bilmem ama ben iyiyim çok şükür, sende de bir yaramazlık yok inşallah