Hepinize hayırlı geceler.. bi fc eşkina takımı bağlayıp yatıcam.. yarın akşam muhtemelen Ersin ve Özkanın yanına uğrarım..
Reis tebrik ederim şu an skoru bende gördüm İnşallah sonuna kadar hayırlısı olur:thumb: Tek üzüldüğüm ve sinirlendiğim,sadece bir vatandaş olarak seyredebildiğim bu ülkenin yasaları,kanunları ve kolluk kuvvetleri olduğu halde hiç bir şeyin yapılamadığı bir kaos ortamına şahit olduğumdur. Eline ateşleğici ne varsa umarsızca evleri hedef alan cahillermi desem(bunun o takım bu takım ile alakası yok hepsi aynı) Ondan sonra yarın en çok seyredilen haber kuşakların da''maganda kurşunu ile bir vatandaşımız hayatını kaybetti'' Ne sevinmeyi biliyoruz ne sevmeyi Doğrudur isa:laughing: :laughing: :laughing:
Hoş buldum abicim çok şükür iyiyim sen nasılsın. Ateşi var abi öksürüyor da.Doktor şurup verdi öksürüğü ve ateşi için.İnşallah daha iyi olucak
Eşkina takımı ,sahte yürü be berkan kim tutar seni hayırlı geceler berkan artık bir org. yapın buluşalım ama cumartesi bu hafta için:thumb: Cengiz'im geçmiş olsun kardeşim,sakin ol abisi bu evreleri hepimiz atlattık Eğer yardımcı olabileceğimiz bir durum var ise tel belli:thumb: Reis öyle bir hadde geldik ki bir şey düşünürken ve söylerken kırk kere düşünmek zorundayız. Tahammülsüz bir toplum olduk en ufak bir münakaşa da insanlar çıldırıyor, o zaman herşeyi Allah'a havale ediyoruz. Yaradan bizi teknoloji ve ekonomik unsurlar ile yaratmadı ki bu insanların birbirine dayatması İlk defa isa benden önce gidiyorsun
O zaman benden günah gitti Bende ufaktan kaçayım bu gün rekor kırdım(süre bakımından) Herkese hayırlı cumalar hayırlı işler:thumb:
Kolay değil kardeşim gayet iyi anlıyorum seni gerçekten zor bir durum hepimiz yaşadık,inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşacak ve kaldığınız yerden oyunlarınıza devam edeceksiniz
Herkese günaydın, hayırlı cumalar.. Cengiz kardeşim çok geçmiş olsun, çocuklarımız hasta olunca canımız çok yanıyor malesef, ama bir de şöyle düşün; böyle böyle büyüyorlar, hasta olmadan bağışıklık sistemleri ve dirençleri gelişemez, hepimiz yaşadık bunları.. Allah acl şifalar versin, birşeye ihtiyacın olursa söyle..
Erkan, geçen sene cumartesi uygundu pazar uygun değildi benim için, bu sene tam tersi.. ama seneye eşime kursu yasaklayacağım, hafta sonu ders vermek yasak olacak böylece her iki günü de kullanabileceğim av için yarın kayınpederin arabasını muayeneye götüreceğim pendiğe.. belki sabah erkenden bizim sahilden bi sandal denemesi yapabilirim, bunun için tarih henüz erken ama en azından deniz havası almış olurum..
Cengis'im çok geçmiş olsun kardeş. Allah acil şifalar versin. Büyüyecek ve bu günleri hasretle anacaksın emin ol.
Cümleten Selamun aleyküm,hayırlı sabahlar hayırlı işler sevgili dostlar Gününüz aydın, Cuma'nız mübarek olsun