:laughing: :laughing: :laughing: Aklıma boğazda deneme amaçlı yaptığım ilk atış geldi Yanlış hatırlamıyorsam 125g dı ilk atışım o kadar kuvvetli ve güzeldi ki Takımı savurduktan sonra gözlerim kurşunu arıyordu meğer hemen önümdeki kayaların üzerine düşen oymuş ...koptu:laughing: :laughing: :laughing:
Bikaç hafta önce ben de boğazda yeni aldığım %100 FC bedenden yaptığım takımla 150 gr kurşun atıyodum.. 1 attım, 2 attım, 3 attım 4.de atarken korkunç bir patlama sesi, gözlerim kurşunu arıyo kurşun yok.. derken tam yanıma tak diye düştü kurşun.. ohh kurtardık kurşunu derken gözümün önünde düştüğü yerden yuvarlandı ve cuppa denize Allahtan kafama düşmedi
hihi hihi Allah kaza bela vermesin berkan gerçekten dikkat edilmesi gereken hususlar. Gerek iğne batması gerek takımları savururken sahte yada kurşun kazaları:thumb: Aleykümselam cengiz2im hoş geldin bea
Cümleten hayırlı akşamlar.. tarabaya ya gidiyorsun oltayı beykoza kadar atıyorsun, madem oltayı beykoza kadar atıcan tarabyaya neden gidiyorsun hihi hihi
Önümüzdeki sene fuar zamanına kadar kumbarama para biriktircimmm Günde 1tl ayda 30tl + aybaşı ara ödeme ile 20tl daha = aylık 50tl kumbarada 50tl x12ay = çok para yapıyor belki bir kısmını yerim peşin olarak fuar indirimi ve sıkı pazarlık ile güzel bir set kurmayı şuan için düşünüyorum..
Güle güle kullan Berkan abi umarım güzel avlara imza atarsın avenger ile bence hertürlü mitchell den çok daha iyi iş çıkartır bakımını güzel yaparsan sorunsuz kullanırsın :thumb:
Güle güle kullan Berkan abi sende okuma alarak av sırasında bedavadan uzun hava dinleyeceksin hayırlı olsun vay be çok güzel bir gündü.. aranıza ilk katıldığım avdı.. çok kalabalıkdık, herkezi ilk defa görüp, sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi bir durum olmuştu kahvaltıdan sonra tam çapariyi sallıcağım sırada Serdar köylü nün çapariye terayağı sür güzel iş yapar tüyosu nu bilahare deneyeceğim aklımda kaldı
Valla söyleyen Sköylü olunca insanın kafası birden ambele oluyor süte kara der inanmasan da sana da kara dedirtir..
Haydeeee dakika 1 gol 1 ne demek bu şimdi, Berkan abi daha yeni almış makineyi hemen uzun hava seslerine bağladın Tabikiiii benim her zamanki taktiğimdir !! 10 köstekli çaparide ilk üç kösteğe tereyağı sonraki 4 kösteğe yumurtanın sarısını sürerim, son 3 kösteğede baharat ekerim çok güzel iş yapıyor, balıklar yemese bile ben taze ekmekle götürürüm :laughing: :laughing: