TAMAMDIR:thumb: :thumb: Aleyküm selam Ferhatım hoşgeldin nasılsın İnan üç dört gündür aklımdasın, tam arayacağım araya işler giriyor ve unutuyorum, bir türlü fırsat bulamadım. İstanbulda mısın, özledik seni, acilen görüşelim kardeş
Erhan abi nasılsın iyisin inşallah... Abim Dün İstanbuldaydım sabah geldik tekrar işimizin başına canımız sag isa abim en kısa zamanda yapılacak organızasyonu beklıyorum
Fatihin nasılsın halin keyfin yerindedir ***... İş Nedeni ile İstanbul dışındayım bir kac ay daha buralarda olcaz gibi görünüyor...
Ouvv dikkat et kendine kardeşim, ne tarafdasın? deniz göl baraj akarsu ördek keklik bıldırcın domuz tavşan varmı yakınlarında av yapacağın sörvayvır a katılsa hiç aç kalmazsın valla
Ferhatım bu aralar güzel eşkina çıkıyor, tam senin seveceğin türden, gece yemli avı, hangi akşam müsait olursan haberleşip gidelim.:thumb:
Tam Yerindeyim Suan fatih hani istesem avcılıkda boylesine nasibi bol biyer bulamazdım Edirne Keşandayım Balıkda Cok Kara Avıda... Sükürler Olsun Mevlaya Canımız Sag Erhan abim Bi Yaramazlık Yok...
Balık avına hiç gitmedin mi? Orada forumdan dostluğumuz olan Çağrı kardeşimiz var, istersen irtibat kurduralım seninle, oranın meralarını iyi bilir.