Aleyküm selam İsa abim, hayırlı akşamlar sanada iyisindir inşallah Ben içeri geçiyorum dostlar biraz işim var görüşmek üzere :thumb:
Maksat spor olsun Sen tamamsın, uçtun artık sen.. napıcan yeni takımı, malzemeci mi olucan Mitchellin de bakımını yaptırıp iple kullanıcam, uzun atış rekoru kırıcam onunla Anaa bi tuhaf oldum nerden buldun bunu Cengizim Sadece trio ve raw serisi uzun hava okuyomuş :laughing: Benim hiçbi okumam uzun hava okumadı bugüne kadar.. adı üstünde okuma! :laughing:
Eyvallah Fatihim, akvaryumuna balık lazım mı Hoşbulduk üstad, yeni makinan hayırlı olsun.İyi günlerde ve keyifli avlarda kullanman dileğiyle :thumb: Cengizim sen nasılsın
akvaryum full kapasite valla sınırları zorluyor bu sıra yanlız benim balıkları aldığım kertoroz herif hepsini erkek vermiş balıkların.. çok fena durumdalar hayırdır abi ne balığı ??
Valla ismini bilmiyorum ama bir ara cismini çeker gönderirim sana Dediğine göre pahalı bir balıkmış, seri üretime geçti, paso doğuruyorlar Fotosunu koyarım, beğenirsen sana getiririm :thumb:
Valla abi bende bunları vermeyi düşünüyorum zaten yazık hayvanlara birbirleri yicekler resmen gözümün içine bakıyorlar, düz duvara tırmancaklar o dereceye geldiler Merak ettim şimdi abi, fotosunu bekliyorum acilen eğer benim akvaryuma uygun olursa neden olmasın dişili erkekli bir tür bulup yavrulatmayı düşünüyordum zaten