Kalkan avına gitmiyorsunki nasıl tutacaksın, mekanı ve bazı teknik özellikleri öğrendikten sonra mutlaka alırsın inşallah
Karadeniz kokusu alıyorum galibahihi hihi Cengiz aleykümselam sensörler çalışıyor maaşallah aynı saatte daldık:laughing: :laughing: Nereye bea aykut
Aleyküm selam hoşgeldin Cengiz Aleyküm selam Erkan, senin keyfin nasıl Hayırlı geceler Aykutum. Burnun güzel koku alıyor dostum, mayıs başı gibi çok geniş kapsamlı, Tarabyayı da konuk edecek şekilde organizasyon düşünüyorum inşallah
O zaman rapala veya çaparinle boğazda milyonda bir olan ihtimalinle bol şanslar dilerim. Hayırlı geceler ihtiyar
Ersin benim anlattıklarım ı spottakilerde doğrulayacaktır,ayrıca spot takiler orayı tekrar açtırmak için uğraşıyorlar ordan bir dünya gelirleri var,ayrıca ordaki zabıtalar sadece orada balık tutulmayacak denmiştir onlarda kendince yorum yapmışlar idk ayrıca o bahsettiğin konular defalarca yaşandı araçlar zarar gördü yayalar zarar gördü,insanlar dışlandı,her yerin kendince bitirim abileri var,sağolsun posta koymak tan tutta yeri sahiplenmek,etrafı pislik içinde bırakmak olay çıkarmak,birde bazı kesim insanlar ben balık tutucam diye ne kurallara nede çevresine dikkat etmedikleri için bu tip olaylar oluyor,banghead geçen hafta çamlı bahçede piskopatın teki oranın müdavimiymiş kızın ayağına oltayı taktı kızda bağırınca terbiyesizlik yapma diye avazı çıktığı kadar bağırıyordu,Nerdeyse kızı dövecek işte bu ve bunun gibiler yüzünden tedbir alınmazsa tüm sahiller yasaklanır,olacağı bu Ben karaköydeki olayı o gün hem orda olup hemde tartışmaya şahit olan komşumdan dinledim,(orda balık tutarken o olaydan sonra toplanıp gelmiş)spottanda duyunca daha fazla araştırmadım,çünkü ben orda tutarken bir dünya olaya şahit oldum,bir keresinde benim arabamın farı dahi kırıldı,kaput çöktü adamın dediği sende çekme ,insanlarada sende geçme görmüyonmu olta attığımızı diyenler az değil banghead sanki birtek onlara mahsus neyse bu konuyu burda kapatacağım,bu tip insanlar yüzünden 2 yıl balık tutmaya ara vermiştim Not:Keşke bir derneğimiz olsa bu tip olayları takip edecek bir avukatımız haksız istila yapılan yerlere imza toplansa iptal ettirilse keşke inan senden daha çok isterim tüm sahil şeritlerinin arabalardan vekötü görüntülerden kurtulmasını