Allah cc iyilik ve güzelliklerden ayırmasın... İnsan çevresinde sevdiklerini gördükçe daha bir başka ve mutlu oluyor, tabi gördüğü müddetçe... Selâm ve Sevgilerimle... Hayırlı akşamlar... :wave:
Hoşbulduk... Allah cc sanada sıkıntılardan uzak, gerçek sevenlerinle huzurlu bir yaşam versin... :thumb:
Selamun aleyküm dostlar hayırlı akşamlar... Dün grubumuz sayfasına yapılan provakatif hadiseyi gerçekleştiren şahsın üyeliği yöneticiler tarafından, ilgili mesajarıyla birlikte silinmiştir. Göstermiş oldukları duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine buradan da teşekkürlerimizi sunuyoruz.:thumb:
Aleyküm selam İsa abi hayırlı akşamlar Moderatörlerin bu tarz konulardaki hassasiyetleri ve gereğinin yapılması konusundaki hızları gerçekten takdir edilesi şekilde... Kendilerine şahsım adına teşekkür ediyorum bende :clap2:
ben varken olmuyoki abi kıymetımı bılın bak:laughing: :laughing: emin olduktan sonra yazmıstır o :laughing: :laughing:
Amin abi cümlemize, sağlık olmadan hiçbirşey olmuyor... hafta sonu için bir planım yok abi ama c.tesi sabahtan bizim yukarı mekanda deneme yapmayı düşünüyorum, geçen hafta güzel parçalar çıkmış oradan aldığım haberlere göre
O zaman bizim asıl mekana yol alma vakti geldi bence, inşallah çok fazla sahte harcamayız :laughing: :laughing:
Merhaba Fatih senin işler ve mesai durumları nasıl, yakında kalkan operasyonu yapacağız seninde gelmen lazım mutlaka
Isa abi bu haftasonu calisiyorum.bu kadar ava gidiyorum kalkani tutmadan olursem gozum acik giderim ;D