BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Karaköy parkına dair birkaç kare.. (p)ispark istilası son hız devam etmekte.. duvar dibine sıkışmış birkaç balıkçının hali yürek burkuyor..

2. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Orayı isparka peşkeş çekenler cidden şeref yoksunu :mad: kendilerini en içten dileklerimle yaad ediyorum..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................:yell: :mad2:

3. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    park yeri yapacak yer mi kalmamışta 20-30 metrelik alanı hemen çevirivermişler :(

4. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Cengizim valla ben ne mera biliyorum nede tatlısu avını :( Hani bilen birileri varsa belki dedim bize öncülük edebilir . Tatlısu sessiz sakin hemde kafa dinlemek için birebir. İstanbulda balık tutuyoruz stres atalım diye aksine stres sahibi oluyoruz , trafik gürültü vs.

5. GencoGnc

GencoGnc Genco

Denizi kapatıyor diye birçok yerde kıyıya tekne bağlamayı yasaklayan idare konu sıcak para olunca denizin vatandaş için kapatılmasını gözardı etmiş görünüyor.

6. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Boru kurdu

Kadıköyde ince çizgi diye bir yer canlı boru kurdu satıyormuş.Konunun doğruluğu hakkında bilgisi olan varmı acaba yarın o taraflardayım.
    Sağlıcakla kalın

7. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Doğru abi ince çizgiden geçen hafta bizim Levent abi boru kurdu aldı... gitmeden önce bir ara ellerinde kalmışsa ona göre gidip alabilirsin abi ;)

8. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Eyvallah sevgili ersin
    Yarın üsküdarda işim var ellerinde kaldı ise sonrasında kadıköy yaparım
    Sağlıcakla kal

9. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Berkan orda Balık tutulamamasının sebebi keşke İspark olsa,ama olay öyle değil nedenini spot taki arkadaşlara sorarsanız anlatırlar:eek: ama ben bildiğim kadarını anlatim,Günlerden Pazar ve orası her zamanki gibi hem balıkçılar hemde gelip geçenlerden dolayı ana baba günü,:( ve Bizim duyarsız yarınını düşünmeyen Balık tuttuğunu zaannedip herkese posta koyan Bir balıkçı müsveddesi oltasını atarken geçen Normal görünümlü vatandaşa bağıırır,ve yetmedi postada koyar kafanı gözünü patlatırımdan tutta seni denize atarıma kadar ve sinkaflı kelimelerdende bolca ekleyince Normal görünümlü vatandaş bak bakalım bir daha burda balık tutabilecekmisin der ve araya girenler sayesinde kavgaya dönüşmeden olay bitirilir ve o gün bir kaç saat sonra gelen ekip ve zabıtalar balıkçılardan arındırırlarbanghead Karaköy iskelesinin orası benim geçmişte çok gittiğim ve çokta sevdiğim bir avlak yeri olmasına rağmen geçmiş zamanlarda gene yasaklanmış ve spot taki arkadaşlar valiliğe kadar çıkarak olayı halletmişlerdi ama şu anki durum dahada ciddi gibi gözüküyor
    Aslında bu durum tüm sahil şeridinde ki balık tutmaya çalışan sözde balıkçı müsveddelerinin yüzünden (İşini düzgün yapıp limitlere ve çevresindekilere doğaya ve yaşayan tüm canlıya değerverenleri ayrı tutyorum)tüm sahillerde balık tutmak yasaklanırsa şaşırmayın[COLOR=Her yer kopan misina ve çapariler le hatta hatta 3 lü rapala iğneleriyle dolu çöpçüler temizlemesine rağmen genede duyarsız yurdum insanı hala yerlere atmaktan kaçınmamakta okadarda çöp kutusu olmasına rağmen üşenip atmayıp yere bırakmakta,Pek çok kez denk geldim,ayağına misina dolaşmış yada bebek arabasının tekerlerine dolaşan misina yüzünden söylenerek dönmeyen tekerleği ittire ittire gitmeye çalışan insanları hatta ayakkabısının altından 3 lü iğneyi çıkarmaya çalışan bir bayana bile yardım ettimcyrr bir gün eninde sonunda kötü bir durum oluşacak onun için tedbir alıp forumlarda bol bol Amatör balıkçı arkadaşlarımızı ve balık tutmaya çalışan duyarlı vatandaşlarımızı uyarıp bilinçlendirelim bazen insanlığımdan utanıyorumbanghead Yerlerde bir yığın çöp her balık tutulan mekanlarda var,yetmedi balık tutukları yerlere işeyip sanki oraya bir daha gelmeyecekmiş yada ondan başkası oraya gelip ordan geçmeyecekmiş gibi düşüncesiz ce hareket edenler yüzünden onların yaptıklarını afedersiniz ama 4 ayaklılar yapmıyor:(

10. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Ersin olayı aşağıda özetledim İspark ın avukatıda malum partinin üyeside değilim ama asla gerçekleri araştırmadan hemen acaba böyle olmuştur diyenlerdende değilim:mad: duydum sordum ve öğrendim,:eek: Ayrıca ispark sayesinde pek çok yer daha düzenlenmiş ve deynekçi ve mafyalardan arınmıştır,Keşke ücretler biraz daha insaflı olsa hiç bir vatandaşı etkilemese sabahtan akşama kadar araçlarımızı yanımıza alıp park edecek yer arayıp akıllarımız arabalarda kalmasa ama yapcak bişey yok :(

11. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Balık tuttuğumuz sahil şeritlerini ve her yeri temiz tutalım tutmayanları uyaralım,yerlere misina kopan çaparileri ve iğneleri atmayalım:thumb: atılanları biz kaldıralım unutmayınki o yere atılanlar yüzünden ve Balık tutarken birilerinin yaralanmasına sebep olabileceğimizi unutmayalım,Rapala ve benzeri balık tutma yöntemlerinde çevremizdekilere dikkat edelim,etmeyenleri ve acemileri uyaralım,Birilerinin kafasına veya vucuduna batacak en ufak bir olay sahillerde olta atmayı yasaklanabileceğini unutmayalım keza Karaköy iskelesinde olanlar yüzünden yasaklanan balık tutma olayı her yerde başımıza gelebileceğini unutmayalım:thumb:

12. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Doğru söze ne denir :)

Rica ederim abi ne demek, bir faydamız dokunduysa ne mutlu :) hatta boru kurdu için önceden arayıp ellerinde varsa ayırtabilirsin bile :thumb:

13. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Mehmet abi çok güzel söylemişsin, bu dediklerine aynen katılıyorum, saydıklarının hepsi dikkat edilmesi gereken hususlar ve oldukça güzel tavsiyeler :thumb:

Yalnız şu durum varki bence KAraköy parkını sebesiz yere isparka peşkeş çekmek için balık avına kapattılar !!! ben kendimde zabıtalarla konuştum, bahanelerin yalan olduğu çok belli ve adamların suratından belli oluyor zaten... o gün zabıtalar geldiklerinde bir kadının eteğine iğne takılmış kadın şikayetçi olmuş ondan yasaklandı yayalar rahatça geçsin diye söylediler, aynı gün orada birlikte avlandığımız ve çoğunlukla orada avlanan bir abi ondan önceki günde bir adamın kafasına kurşu gelip yaraladığı için yasaklandı denildiğini belirtti hiç bişey diyemediler... Bir başka rivayete görede karaköy parkında valinin arabasına birin kurşunu çarpmış o yüzden yasaklanmış....

Yani zabıtalar her gün farklı bir yalan uyduruyorlar yasakla ilgili... yasak olduğuna dair yazı geldi mi diye sorduk, geldi dediler bizde getirin yazıyı görelim hemen çıkalım burdan dedik birtanesini bile getiremedi yazıyı !!!

Ayrıca diyelimki gerçekten yayalar rahatça geçsin diye yasaklandı o bölgede balık avlamak, peki neden yayaların rahatça geçeceği yere arabaları dizdiriyor belediye isparka ??? :mad: :mad: :mad:

Şuç bunları yapanlarda değil aslında, bunları yapacak olan şeref yoksunlarını bulundukları mevkiye getirenlerde !!! :mad2: ADAMLAR RESMEN O BÖLGEYİ İSPARK'A PEŞKEŞ ÇEKTİLER...

İnanıyorum ki Allah bu gibi haksızlık yapanların cezasını verir....

14. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Mehmet Abi ben spottakilerle konuşmadım, Ben yasaklandığı birkaç günden sonra oradaydım bizzat oraya gelen zabıtalar ile konuştum, ve oranın müdavimlerinden olan bir abimizdende iki günce ona farklı bir bahane söylerlerken bize bir kadınla ilgili bahane söylediler, spottakilerde sana farklı bir olay anlatmışlar zabıtanın bize anlattığıyla alakası yok gördüğün gibi....

Ayrıca araştırmadan, bilmeden konuşmak gibi bir alışkanlığım yoktur, sadece bir yerden duyduğumlada yetinmem... :mad: dediğim gibi ben bizzat ordaydım yasaklandıktan sonra, bizzat zabıtalarla muhattap oldum ve bizzat oradaki abidende zabıtalar tarafından ona söylenen bir başka bahaneyi de duydum !!

Diyelimki gerçekten bahsettiğin gibi kendini bilmez bir balık avlayan o şekilde bir terbiyesizlik yapmış ve bu nedenle yasaklamış.. Peki yayaların şikayetinden dolayı boşaltılan bir alanın heryerine sırayla arabaları doldurtmak nerden çıkıyor ??? madem yayalara ayrıldı arabada çekilmesin balıkta avlanmasın ve yayalar rahatça dolaşsın o bölgede.. Ayrıca ispark sayesinde değnekçilerden arındırmış olabilir ama tinercilerden arındıramamışlar bölgeyi hala oradaki insanlara musallat oluyorlar...

Birde şunu söyliyim forum üzerinde ve özellikle bu sayfada kesinlikle siyaset konuşmam, malum partiyle bilmem neyle falan birşey konuşmadım ben zaten konuşmamda beni ilgilendirmez...ama sen söylemişsin bişeyler madem benimde söylemek istediklerim şu : Burdaki en önemli husus bunları yaptıranların insanlığıdır, şu partiden bu partiden olması şuraya buraya üyeliği değil...

Saygılar Mehmet abi...

15. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    SELAMUNALEYKUM arkadaşlar nasılsınız bu aralar biraz yogunluktan dolayı katılamadım inşeallah yaramazlık yoktur

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ve Aleyküm Selâm... :) İyi diyelim iyi olalım, yuvarlanıp duruyoruz, sen nasılsın inşallah iyisindir... :) Allah cc yar ve yardımcın olsun... Selâmlar... Allah cc emanet ol... :thumb: :)

17. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Sevgili Mehmet (pehlivan), pireye kızıp yorgan yakmak sence doğruysa, haklısın..

18. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Aleykümselam Aykut, iyi misin?
    Erhan abi alykümselam sen de hoşgeldin..

19. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    iyiyim erhan abicim zaman dolduruyoruz dunyada sadece sıkıntı yok sende ALLAHA emanet ol abicım

20. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    iyiyim iyiyim sen nasılsın ?
    :)