Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar... Fatih balıklar güzelmiş beğendim, dahada trofelerini beslersin inşallah Sahtelerde on numara olmuş, kırmızı kafalı beyaz rapalayı kimseye söz verme
Oooo Fatih, ustalaşıyosun gitgide Tebrik ederim :thumb: küveti doldur bi yüzdür bakalım kuyruk sallayacaklar mı
Evet sıfırdan yonta yonta bronz dedidiğn nedir? Aleyküm selam İsa abi, Balıklar güzel de tek sıkıntısı hepsi erkek Sahte yapımı elim alıştıkca daha estetik olmaya başladı
Hüseyin abi, sevdiklerinle birlikte nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar dilerim.Doğum günün kutlu olsun, bol trofeli avlar dilerim (tabiki bizimle birlikte )
Niye hep erkek balıkları verdiler sana fatih Sahteler tamamdır ellerine sağlık:thumb: Kırmızı kafa benim ona göre
http://www.candanmetal.net/?sayfa=urunDetay&id=53 burdan bakabilirsin normal boyamı kullanıyosun ben simli oje kullanmayı düşünüyorum bronz agır olduğu için uzağa atabileceğim tabi batmaması için içini boşaltacağım
he bide içine zil koyacağım bir zamanlar adile naşit (hafize ana) vardı işte onun çaldığı zil gibi ) denizde çın çın ötecek
değişik bir çalışma olucak sanırım merakla bekliyorum paylaşımını.. öğleden sonra işe gidicem İsa abi, çok uzaklaşmadan kısa mesafede bir sabah sporu niyetine olta açim bizim sahilde dediydim Tamamdır abi, kafa kırmızı beden sarı ayarlıyorum sana :thumb: Hoş geldin Aykut abi
Aleyküm selam Cengizim nasılsın Keyifli ve bereketli avlar dilerim Uğur, sana tavsiyem yanında boru kurdu da bulundurmanda fayda var.:thumb: