Yok daha neler ciddi misin ?? ben hava durumuna baktığımda yarından itibaren güneş yüzünü gösterecek gibi görünüyordu idk zaten dolu yağarsada koçtaşın oraya yağar
Ulen şu meteroloji adam gibi çalışmasını bi türlü öğrenemedi gitti iyimi.Bu sabah baktım anadolu yakası ve kartal sahilleri yarın için karla karışık yağmur ve fırtına veriyordu.Şimdi doluya çevirmiş anlamadım gitti bu adamları Allah Allah Sağlıcakla kalın
Boğazı kraça basmış bende yarın büyük bir olasılıkla Avrupa yakasında ahırkapı çakarının oralarda olucam. İzmarit durumlarına filan bakınıcam biraz.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Fatih siz tekneyle balığa çıkıyormusunuz...! idk sanki aklımda sizde tekneyle avlanma reeling hooked alerji falan yapıyor gibi aklımda kalmış... hihi :laughing: :laughing: Hadi Yarın sana kıyıdan RASTGELE... reeling hooked kısmetin bol olsun... :thumb:
Alıcanız olsun tekne ile bu sene çıkıcaz inşallah Erhan abi, sandalla geçen hafta Berkan abi ile çıktık. fırsat buldukca yapıyoruz bişeyler
Geçen sene çok bekledik, mezgite çıkmak için ama , hiç ses seda çıkmadı... idk cyrr İnşallah bu sene olur ne diyelim...idk Çıkmayan candan umut kesilmezmiş... hihi Selâmlar... :thumb:
Arkadaşlar boğazda kraça istilası var.. ayıklayıp salmaktan helak oldum,, aradan orta boy seçmece 1,5 kg civarı yaptım ama sabah dokuzdan öğleden sonra üç buçuğa kadar saat iki gibi kuleliden normal boy istavrit çıkıyor haberi geldi ama yorgundum, eve dönmeyi tercih ettim.. herkese rastgele..
Sağol Fatihim.. Bu spin kamış kırılmıyormuş, ben bi deniyim de bakalım kırılıyor mu kırıl mıyor mu http://avmarketi.com/asp/product/152329/FLADEN-XTRA-FLEXX-SPIN-KAMIS-2P
Berkan abi sana 80- 150 gr atarlı bir spin lazım kırılmaması için Bu arada bugünkü avın için tebrik ederim abi Afiyet olsun şimiden