Herkese günaydın, hayırlı sabahlar hayırlı haftalar.. Aleyküm selam Cengiz abi, hayırlı günler sanada...
S.A Herkese günaydın millet Hepimize sağlık,mutluluk,başarı ve bol kazançlı bir hafta temenni ediyorum. Sağlıcakla kalın
Günaydın Fatihim Yok bugün çıkmadım son anda kararımdan vazgeçtim yarına nasip kısmet olursa gideceğim.Hava bugün biraz tırt gibi yarın hava iyi görünüyor. Lakin üzüldüm sevgili berkanda bugün tarabyada olucakmış foruma girince öğrendim.Akşam erken çıktım netten keşke biraz daha kalsaydım yazdığını görürdüm diye hayıflanıyorum şimdi. Haberim olaydı havaya rağmen giderdim tarabyaya ama kısmet değilmiş.. Sağlıcakla kal
Boyama Sonrası Fırınlama süreci Boya sonrası vernikli hali Ortadaki son çalışmam oldu fakat yine istediğim gibi olmadı son yapılanın vernikleme işlemi devam ettiğinden iğnesini filan takmadım daha, takınca son halini de eklerim..
Sevgili Fatih Berkanın avr yakasına geçmemiş olmasına sevindim.Fırınlama konusuna gelince sevgili kardeşim sen olayı bitirmişsin. Son çalışman hepsinden güzel olmuş aynısından bende isterim hihi eline koluna sağlık gerçekten harikulade görünüyor. Tebrikler :clap2: :clap2: :clap2: Sağlıcakla kal
Amatör olunca elinde, evinde, yolda, sokakda, işte, markete, bi milyoncuda, amacı bu işe uygun olmayan ürünleri, sihirli dokunuşlarla hedefe adım adım yaklaştırıp, sevdiğim hobi için araştırma yapıp uygulayıp,deneyip yanıla yanıla doğruyu bulma, hazırcılıkdan kurtulup, el işi ve hayal gücünü kullanmak, neticesinde de ortaya güzel bir şeyler çıkarmak.. Suda iş yapmasa bile şu hali ile gönlümde iş yapmış oldu zaten İkinci sipariş de senden geldi Faruk abi işler açıldı iyice ohhh ohh iyi maşşallah
BALIK AVI merhaba bende arkadaş arıyorum balığa gidecek tekneyle yada kenardan anadolu yakası haberleşirsek sevinirin saygılarımla
hoş geldiniz ava çıkmadan genelde buradan bildirim yapıyoruz, sayfamızı takip ederseniz avlarımızdan haberdar olursunuz. kısa zamanda görüşmek üzere.
Arkadaşlarım, abilerim, Üstadlarım.. Balık sevdası benim vücuduma zerk edileli çok az bir zaman oldu ve ben öğrenmek istiyorum nasıl tutulur yem nasıl takılır vs. vs. bir aydır dakika dakika siteyi takip ediyorum ama eskiler birbirini iyi tanıdığından ve avlak yerini açık etmemek adına buluşmalarını telefonlaşıp yapıyorlar. 1 aydır kendimi dahil edebileceğim ortam veya toplanma konusu açılmadı. Bari ben organizasyon yapıyım dedim.. Sahibinden.com'da 4 kişilik fiber motorlu tekne 30 tl saatlik kiralık (ucuz mu pahalı mı bilemem) havalarından bundan böyle daha iyi olacağını meteorolojiden kontrol ettim bir pazar 3 kişi 4 kişi ayarlayalım tekneyi çıkalım muhabbet edelim balık tutatlım (bu arada bende öğrenmiş olurum ) Keyif yapalım _? Artık buda olmazsa Herkese (özellikle Eski üyelere ) tek tek mesaj atıp benide balığa alın dicem . (nokta) mrsparkle
Gökhan merhaba, biz genelde anadolu yakasında avlanıyoruz, organizasyonlarımızı genelde buradan yapıyoruz. yarın sabah muhtemelen kartal tarafında deneme yapmaya gideceğim öğlene kadar. istersen buyur gel? elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.