Günaydın millet hayırlı işler cümleten.. ucuz sürat teknesi var biraz masraf ve uğraşla toplanıp satılırsada çok güzel bir kar bırakır. düşünen varsa haber etsin.. 9mt kameralı filan..
Günaydın Arkadaşlar, hayırlı işler... Berkan abi, barkod numaranı yazar mısın? Bende bir bakayım netten. Nasıl kaybolur ki?? Kamera derken?? fiyatı ne kadarmış?
kamara lı pardon teknede şuan motor ve aksesuar yok o halde 5bine filan bırakırlar tahminimce. masraf olarak 15bin harcasan (tahmini) 50-60 bine satarsın muhtemelen. fotosunu bulamadım ama şunun 9mt si gibi http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ohnson-kamarali-surat-teknesi-82723066/detay/
Ersin abiyle konuştum herkese çok selamı var, işlerinin yoğunluğundan dolayı giremiyormuş foruma... Bu arada Fatih aga şu tekne işi zor iş bee
Cihancım numarası RA512080248CN , bir de sen bak Allah razı olsun.. uyuz oldum bu işe.. parası hiç önemli değil, 14 TL bişey ama niye kimsenin başına gelmiyo da hep benim başıma geliyo böyle şeyler bilmem ki idk
yok abi karıştırmıyorsun yalovada 4 ay kaldım şimdi altıntepedeyim ve burdan başka yere kıpırdamıcam yeter aartık hihi
İşte bu çok iyi haber Sen önce Niğde'deydin sanırım, ya da oralara yakın, sonra Yalova'ya geçtin, şimdi de Küçükyalı dolayları :thumb: e artık bu yaz marmara adasına da gidersin ben bayrama kadar biyere kıpırdayamıyorum.. şu yoğunluğumu bi atlatayım bigün balığa çıkalım reeling
aynen dediğin gibi abi ben aslen k.yalılıyım doğma büyüme buralıyım eğer müdür izin verirse bu sene kesin gelicem adaya kardeşim her yaz geliyor ama ben gelmeyeli uzun zaman oldu sen işlerini hallet abi elbet çıkarız balığa