Aynen kaıtılıyorum :thumb: evde surf kamış yapımınıda bulda, milleti bu dertten kurtar be Berkan abi... Ne çektik biz be surf kamış çeşitlerinden cyrr :laughing:
sen de kamış modifikasyonunda fena diilsin he, seni seniiii ucundan 10 cm kes, 50 gram daha ağır at Kırılan kamışları Ersin'e verin, onlardan birer yıldız yaratsın :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: süper geldi aklına Berkan abi çok güldüm :laughing: Evet, kırılan surf kamışlar itinayla kullanıma hazır hale getirilir !!! Cihan aga getir bakim SurfMill kamışı, bakalım icabına hemen 250 gr atara yükseltelim modeli hihi hihi
Metodlarımı kimseyle paylamıyorum Rica ederim abi, lafı bile olmaz mrsparkle Ersin balıkçılığın adresi yok bende, yazıver getireyim
Aga adrese ihtiyacın yok ki senin, PTT kankan nasıl olsa Ersin Balıkçılık'a gidecek de getirsinler bana Sonra malzeme hazır olunca haber ederim sana, sende Volkanı gönderip evden aldırırsın kamışı o da sana getirir :laughing: Temiz iş :thumb:
İİİ kardşim senden ne haber? Eve geldim dayanamadım hanımın bilgisayarına el koydum forum a girecem diye
Yav sorma kardeş tel de de dediğim gibi işyerinde olaylar karıştı. Şehir dışı seyahatler başlayacak yakında. O sebeple gündüzleri acayip yoğun. Akşamları ise inan elimi bilgisayara sürmek gelmiyor içimden. Ama bugün hasret canıma yetti yani
Vallaha kardeş bizim mağazaların olduğu bütün iller var hangisini sayayım? Hem de sene sonuna kadar 3 tur atılacak
Sorma abi kirdik, firsat bulamadim yaptirmaya. Surfmill ucu yoktu degilmi sen gittiginde, benim kamista spidermill olacak galiba
İyi iyi benim mlazemeden kullanan arkadaşlar olsun. Ama ben onu terk ettim artık biliyon. Artık yeni gözdem Kombat. Ama ne diyeyim var ya aradaki farkı kullanınca anlıyor insan
Bu arada geçmişe dönük biraz okudum ama 2 gündür gelen haberlere göre balık seyrelmiş yine :tsk: :tsk: :tsk:
Arkadaşlar ben müsaadenizle çıkmalıyım. Bu akşam erkenden yatmayı planlıyorum. Herkese sevgiler saygılar