Bugün ani bir kararla sabah evden çıkarken takım çantamı ve spin kamışımı yanıma aldım.. çıkışta karaköy tarafına doğru uzanıp yoklamalar yapıcam, köprü falan da olabilir, bakalım ne var ne yok reeling
Günaydınlar herkese, hayırlı işler... Hepinizin kandili mübarek olsun... Berkan abi rastgele, dişli avlamadan geri dönme
günaydın dostlar hepinizin kandili mübarek olsun iyi çalışmalar kolay gelsin Berkan abi sanada rast gelsin inşallah güzel bir av günü geçirirsin
Sağolun gençler Ersin hava kararana kadar çalışıcam, dişli zor, izmarit yakalamak istiyorum aslında, özledim kerataları hiçbişe yoksa biraz istavrit alırım heralde, maksat nefsimiz körelsin, heyecan olsun, hareket olsun
Dişli zor olur mu abi hiçbiryerde başlamamışken oralarda rapor geldi hep ve bildiğim kadarıyla hala devam ediyor dişli.. Çİnekop çaparisini mutlaka dene, yemliye gelmez belki ama çapariye hayır demez bence ilk hedef bencede sarıkanat olmalı, kardeşlerine kulak ver izmariti ikinci plana koy bence :thumb:
Sağol Cihan Yalnız buradan kargo için birine ulaşmak cumhurbaşkanına ulaşmaktan zor sanırım, her seferinde aktarıyolar, çalıyo çalıyo kapanıyo, aktarıyolar, çalıyo çalıyo kapanıyo banghead her zaman söylerim, devlete işin düştü mü vay haline.. neyse oraya kadar gelmişse bana da gelir herhalde
Galata bu akşam 6-7 arası istavrit yaptı, 7'den sonra bıçak gibi kesti. Köprüde çok az kişi kaldı. Dönüş yolundayım.
Hayırlı kandiller Erkan abi, nasılsın iyi misin ? BU akşam bizim sahile indim işten sonra balık az sayıdaydı 25 tane falan istavrit geldi ama boyları oldukça iyiydi, herkeste hemen hemen aynı durum vardı, arada bir sürüye denk gelirse çapari öyle geldi balık... Bende avladıklarımı yaşlı bir amcaya verdim geldim eve Şimdi yemek yemeğe geçiyorum içeri görüşmek üzere...