Bakarız canım kardeşim, sen bir döndüyü elinden çıkart sonra ayırdığın bütçeye göre koştururuz birlikte :thumb:
Kargom geldi, misina çok kaliteli görünüyor Bi tane daha sipariş verebilirim, bi 3 ay sonra da o gelir
tabikide abi okadar istavrit varken ama aklıma canlı istavritin sırtından telli iğneyi gecirtip yem olarak atsak şans var gibi cünkü suankı dısliler yüzen balığın pesine değil sabit duran balığın pesinde bu güzel bir teknık gibi bizim buralar kayalık ve sığ rapala calısmaz gibi
s.a. hayırlı gunler. abılerım kardeşlerim. uzun zaman oldu geleemdim. bu ara yıne balık avı hevesım depreşti uğrayayım dedım.
Gözün aydın abi sonunda kavuştun ip misinana kaliteli olmasaydı çamaşır ipi yapardın abi nolcak 7$ şantiye önünde değil en sağdaki adalara uzanan kayalıkların en ucu. orada bir çalışma yoktu.
oo anladım abi ordan cok güzel essek istavrit alınıyordu ama oraya gırmek icin ağzın biraz laf yapması lazım ben gidemedim henüz
oo anladım abi ordan cok güzel essek istavrit alınıyordu ama oraya gırmek icin ağzın biraz laf yapması lazım ben gidemedim henüz
Aleykümselam kaçak nerelerdesin sen gördün tabi boğazdan onar onar balık çekenleri di mi, seni seniii
Saolasın Cihan daha bakıyorum öyle.. tavsiyelere açığım. şuan için aklımda olan raw2 salina2 birde ryobi nin 1 modeli var.
yarın sabah icin üsküdar calısırmı acaba veya ailemle gideceğim için uygun yer onerebilirmisiniz ( anadolu yakası boğaz )
dostum sen sonuna kadar haklısın. son raporundaki balıklar biraz küçük, hatta limit altı olabilir, eyvallah. ama sana ve başka hatalı av yapanlara buradan saldıranlar keşke biraz yürekli olup, 15-20 limit altı dişliyi herhangi bir gerekçeyle alanlara değil de, 20.000 - 30.000 ve hatta 100.000, belki 1.000.000 yanlış balığı alanlara tepki koyabilseler, o zaman belki bira mesafe katedebiliriz. adam bilerek veya bilmeyerek 1 veya iki kilo kraça tutuyor; vay efendim sen vatan hainisin. höşşşt yani