İşin gücün balık tutmak zaten Herşey nasip işi sağlık olsun, afiyetler olsun kardeşim:hungry: Berkan senden ne var ne yok? Gidin balığa nasıl olsa ben gidemiyorumreeling
Ne olsun be Erkan, balık vardır diye bi deneme yapalım dedik, ben balığa gidince balık ta başka yere gidiyo Şimdi yollarda sürünüyoruz..
Aselam abi bir karşılaşamadık senle sen gidiyorsun ben geliyorum. Cümleten kandilinizi kutlarım.. O civarda olup olta atmak da güzel abi.. kokuyor mokuyor ama ben severim galatayı karaköyü o bölgeyi Mübarek günde balıkları yaşlı amcaya vererek + bonusları da almışsın kardeşim tebrik ederim Onnik abi saolun varolun sizlere de hayırlı kandiller
Selamun aleyküm cümleten Regaib kandiliniz mubarek olsun hayırlı geceler bu arada küçükyalı sahilde bazı caparılere gelen istavritler sadece kafaları ile geldi 2 3 tane. dişliler var okadar emınım haberiiniz olsun
Mutlaka vardır ama bu kadar taze taze canlı istavrit etrafta dolaşırken iğneye takılan yeme gelir mi bu birinci soru.. kaşık veya rapala ile alan görülmüş mü bu da ikincisi.. ben bikaç akşam önce kartal sahilde spin kamışla sahte yüzdüren birini gördüm ama sahtelere yüzme öğretiyo gibiydi, balık açısından bi numara görünmüyodu
Berkan abi sana geçen söylediğim bu k.yalıda ki doldurma park yeri yapılan yerin en baş kısmından olta sallıyorlar diyordum ya, acaba mı dedim şimdi gündüz vakti orada olta sallıyorlardı çünki
bu arada döndüye talip çıktı, akşam karşıda levent e götürüp göstericem taliplisine dolayısı ile yeni döndü arayışları başlamıştır.. bilginize
Fatih makinayı taliplisine göstermek için taa levente gidilir mi la ?? adam gelsin kadıköye falan orta noktada buluşun bari, iki defa git gel yapsan levent gibi biryere makinanın parasından yemiş olacaksın ama tahminimce vardır bir bildiğin hayırlısı olsun :thumb: yeni makinayı birlikte araştırırız :laughing: :laughing: :laughing: alemsiniz heee... Cihan Trio 65 makinadan bahsediyo döndü diye, sende de var bir döndü biliyosun