abi acele etmişsin çünkü kargon bugün gelmiş. Yarın aktarma merkezinden ptt dağıtım müdürlüğüne gider. 3-4 güne sana gelir. satıcı yollamış 21 nisanda, sorun yok. nakliyesi uzun sürmüş sadece. 1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 15/05/2013 11:24:54
Allah Allah, bu bilgiyi sana veriyorlar da dallama operatör bana niye vermiyor, bana "bu kargonun Türkiye'ye girişi yok" diye cevap verdi sivri zekalı banghead çok sağol Cihan, neyse ürün hele bi elime geçsin, tartışmayı iptal edebiliriz, daha cevap yazmadılar zaten
abi bugün saat 11:25 te ptt aktarma merkezine girişi yapılmış. göremediğinden bilgi verememiştir. ptt nin sitesinden lojistiki tıkla, yurtdışı bölümünden kargom neredeye basıp ve barkodunla izleyebilirsin :thumb:
:laughing: :laughing: Volkan Cihanı evinden aldırmış, birlikte PTT ye gidip işi çözmüşler bence :laughing:
Abi spin makineyi senede kaç defa kullanacaksınki ipi ona bağlıyorsun, zaten spin makineyide istavrit avında kullanıyorsun sen çünkü spinle levrek - lüfer avlamaya gidemiyorsun fırsat yok :laughing: :laughing: Bence ipi Avengere bağla, boğazda dişliye rapala atarken işini görsün :thumb: Tabi ki tercih senin yinede, ama benim fikrim bu yönde
Avenger'ın üzerine cengizde sardıkları misina çok güzel, onu bi kullanıyım biraz, bir de ip kullanımında biraz daha tecrübe sahibi olıyım ona da alırız bi ip beyaaa
Bu tarz yemler iş yapar mı acaba idk her an elinin altında bulunması açısından.. http://www.balikmarketim.com/?urun-57848-Berkley-Micro-Power-Beyaz-Suni-Kurt-Yem.html
Berkan bu kurta bildiğim kadarı ile kemik kurdu diyorlar. tatlı suda sazan avında kullanılıyor. Sazan avında da kemik kurdu kullanımının yasak olduğunu okumuştum bir forumda. Peki yasaksa neden satılıyor ? Vallaha o kısmını inan bilemiyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen .
Berkan abi avengerda yedek kafa yok mu ? varsa yedek kafaya sar ipide, diğer kafadaki misina eskiyince ipi kullanırsın beyaa
Evet kemik kurduna benziyor ama bu kurtlar gerçek değil silikon Özkan abi o yüzden yasaklanması gibi bir durum olmayabilir yani bir nevi suni yem bu... Bende kemik kurdunun yasak olduğunu biliyorum ama gerçekten canlı olanının
yok yahu kokulu silikon yem bu.. hani baliğa gittik baktık bişey yok ama rastlantı bu ya çapariye mezgit geldi, boyları da baya iyi.. ee yanında yem yok, tedarikli diilsin.. bunlar her daim çantanda olursa bu tür durumlarda işe yarayabilir diye düşündüm
:laughing: :laughing: sen o yedek parçalarla avenger görünümlü emblem pro falan yaparsın Berkan abi kesin Compresa görünümlü boxter süper olmuş, bambaşka bir makina ve çekiş rahatlığı inanılmaz farklıydı :thumb: