Aleyküm selam Cengiz, yoğunluğu saymazsak iyiyim, çok şükür, sen de iyisindir inşallah.. Günaydın Cihan, sana da hayırlı işler.. Aleykkümselam Deniz, sana da hayırlı işler.. yeni işine alışabildin mi, herşey yolunda mı? Bu arada dün Kabataş'tan 4lü 5li istavrit çekiyorlarmış, yemekten sonra sahile çay içmeye inen arkadaşlar söylediler..
Burda eskiye göre herşey çok değişik ama alıştım sayılır.. Gün içinde çok sık giremiyorum.. Balık hala tam olarak boğaza girmemiş, yine Marmara kıyılarından istihbarat geliyor.. Boğazda olan balık ise çoğunlukla küçük..
Bu konuda haklısın, iki hafta önce Marmara adasında güzel sayılabilecek avlar yaptık, kolyoz bile aldık.. boğazda ise çok istikrarsız ve keyifsiz bir ortam var şu an.. hayırlısı olsun, en kötü ağustos-eylüle hazırlık yaparız..
devam abi devam rapora saol aleykümö selam iyilik güzellik sen nasılsın iyisin inşallah günaydın hayırlı işler cihan aleyküm selam hayırlı işler denizim aleyküm selam f lu napıcan ki arkadaşlar keyifler iyidir inşallah dışarısı fena kavruluyor
Cümleten selamunaleyküm, hayırlı işler.. işler çok yoğun girip iki satır bişey yazamadım.. rastgelsin cümleten
Aleyküm selam Fatih aga, sence bu kamış bizim sahil için nasıldır.. atar aralığı çok geniş (25-185).. kapalı boyu kısa, taşıması kolay.. lüfer zamanı kıyıdan veya köprüden hafif kurşunla yemlide de kullanılabilir gibi görünüyor.. hassas bi kamışmış.. http://www.avmarketi.com/asp/product/18724/Silverstar-High-Modius-3608-360-cm-Kamis 70 TL'ye satıldığı siteler de var..
Fiber ise 10 numara, Bende discovery marka bir tane var 10 yıl olmuştur belki hala eskimedi ve iş görüyor. Ama karbon ise salla derim .
Karbon yazıyor ama pek inanmıyorum karbon olduğuna, mix kompozit bişeydir bence.. Karbonsa neden yaramaz? Fiber ağır olmaz mı?
Selâmün aleyküm, bende 3 MT'l iği var, geçen sene 60 TL ye almıştım hafif ve güzel bir kamış... Bende bu Kamışa 300-350 gr. ağırlığı geçmeyen, 40-50 lik bir makina arıyorum...
Aleykümselam Erhan abi, verdiğin değerli bilgi için çok teşekkür ederim Çok iyi durumda 40'lık shimano alivo 4000 fc var bende, onunla hafif ve işlevsel bir ikili olabilirler diye düşünüyorum siparişi veririm bir iki güne kadar..
Eyvallah Sabri abi nasılsın görüşemedik epeydir?? telefon işini hallettinmi? Berkan abi bizim orası için bana fiyat yüksek geldi ama yorumlar güzelse alınabilir. kıyıdan çapari için çalışmazsa yemlide kullanırsın, olmadı köprüden tekneden çalışır hiç olmadı kırar Ersine verirsin o gerekeni yapar :laughing: hayırlı uğurlu olsun Berkan abi
Çok şükür iyi diyelim iyi olalım Şu geçen mangal yapalım filan diyorduk ya, ne oldu o iş askıda kalmasın da haziran sonu Ersin abi gidiyor büyük ihtimal mersine taşınıyor, gitmeden önce bi toplansak olmaz m ki?