bu önümüzdeki haftalardaolur inşallah kısa bir araştırma sonucu şuan herkes çalışıyor neredeyse nasip diyelim ilerde bakıcaz artık ersinm abi ye de hayırlı yolculuklar işleri güçleri rast gelsin yolu açık olsun inşallah
yoo değil aslında.. sen protackle almıştın değil mi? ondan bi 20 tl daha pahalı, çok abartılı bi fiyat değil bence.. çok sağol, gelsin ıslatırız.. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Karbon boğazdan başka yerde çok sağlıklı değil bence, yıldırımı var kırılması var , fiber bence çok daha iyi. Benim fikrim tabi.
işte o yüzden dedim ya birçok sitede carbon diyor ama ben pek inanmadım diye Bana da fiber gibi geliyor..
Selamün Aleyküm herkese hayırlı akşamlar.. Berkan Abi güle güle kullan, Ama sende yanlış hatırlamıyorsam spirit surf vardı, o kamış varken bunu niye aldın ki?
Aleykümselam, sağol Deniz.. Bu daha kısa ve kapalı uzunluğu çok iyi (71 cm), tutma yeri komple sünger kaplı, bizim kartal kayalıkları için daha kullanışlı olur diye düşündüm, kayalara oturtabilirim, spirit çiziliyor, soyuluyor kayalarda, içim gidiyor.. bir de spiritle 50 gr altındaki kurşunları çok uzağa atamıyorum, çok hafif kurşunları hissetmiyor kamış
Çizilme konusunda haklısın, surf kamışlar o konuda sıkıntılı.. Güzel avlar yaparsın inşallah.. Aleyküm selam, Mustafa Abi hoşgeldin..