İyi tatiller arkadaşlar.. Bu sabah tembelliğim tuttuğu için balığa gidemedim, belki akşama bişeyler yaparım.. Az önce bu sıcakta sahilde bisikletle turladım, iyi terledim sahilde birçok kişi yelkenler fora güneşleniyor, tekel iskelesinin orda ve genelde dragosta denize giriyorlar.. bazıları da ağaçların altına yatmış gölgede şekerleme yapıyor.. ben de deli gibi pedal çevirdim :laughing:
Sağol Sabri, her ne olursa olsun yarın sabah şafakla bişeyler yapmaya niyetliyim, bakalım hayırlısı Allahtan..
Abi raporlarını görüyorum ama bişeyler yazamıyorum teşekkür ederim raporlar için özellikle üsküdar için her ne olursa olsun yarın rast gele
Ne demek lafı bile olmaz, üsküdar benim hergün geçiş güzergahım.. keşke güzel bişeyler çıksa da onu yazsak
Beyler yemekteydim Berkan bence yarın bol bol güneşlenicez Ben fatih'i kandırdım fatih seni kandırmış Allah yardımcımız olsun En azından tavalık çıkar inşallah:hungry: Sabri çok şükür sen nasılsın yaramazlık yok değilmi Hadi sende gel köprüye, ama balık garanti değilhihi hihi
Afiyet olsun.. beni kimse kandırmadı, ben zaten gidecektim.. yalnız gidecekken şimdi mini bi organizasyon olacak balık bahane, muhabbet şahane :thumb:
Berkan köprüye en son fatih ile gitmiştim M.Ö Sen bilirsin yer bulabilirmiyiz? balık durumlarını bilmiyorum Zaten balık varsa köprü panayır yeri gibidirhihi hihi
ben kalabalık olacağını sanmıyorum bu sıcakta bizden başka kim gider ki köprüye :laughing: :laughing:
Karides ve kum midyesi aldım Köprüyü özlediğim için,boğaz bana ters ben emekli işi tak yemi beklereeling
Amma trofeler çekmiştik be fatihhhihi hihi Ya güneşten korkmayın! geçen sene palamutları güneş tepede iken saat iki gibi almıştımreeling 35 derece sıcaklıkta