Cümleten hayırlı cumalar.. Berkan abi c.tesi günü akşam pazar p.tesi gece çalışıcam fırsat olursa kaçmak istiyorum balığa ama nasıl olur bilmyorum.
Sabahların müsait yani Bakarız, konuşuruz.. adadan geldiğimden beri elim oltaya değmedi, aşırı stres birikimim var, hiçbişey yapamazsam bizim sahilden sandalla açılırım belki.. boğaz da pek keyif vermiyo bu aralar.. sahillerdeki en iyi av sinek Bizim oralarda gece çaparisi durumları ne alemde acaba? aslında boru kurdu alsak ta eşkina falan mı yapsak..
Berkan aklında olsun , kartalda boru kurdu sadece cuma günleri geliyor. bugün yada yarın alırsan taze kurt alma şansın var. BU akşam niyetliyim ben eşkinaya ama bakalım , bir aksilik çıkmazsa tabii . Gidersem alo derim sana .
Evet haberleşiriz Berkan abi.. Bu arada benim sığınakdaki bisikleti yürütmüşler, ufo ısıtıcı ve bir kaç parça bişeler daha gitmiş, hanımın bisikleti ve komşuların bisikleti duruyor ellememişler onları şerefsizler..
hadi be way .pneler kilit falan yok muydu ya, gerçi hısrıza kilit olmaz.. neyse sağlık olsun napalım.. bime bisiklet gelmişti çift amortisörlü, baya da güzel görünüyodu, fiyatı da 189 TL idi ama kalmış mıdır bilmem.. sahildeki migrosta da 199 TL