Evet abi sorma ya 2 trofeyide sen almıştın istavrit ve izmarit millet kırç tutarken hemde yarın 29 derece gözüküyor hedef balık nedir abi
29 derece ise hedef balık kefal olur bu sıcaktahihi hihi yada zargana Ama derinler soğuktur ne geleceği belli olmaz
Aslında bir önceki planım adaya gitmekti hem keşif hem ada havası sana bahsetmiştim. Gece teke ile levrek alıyorlar adanın birinde
buradayım abi anca geldim iyi çok şükür erkan abi çalısıyoruz ne yapcan yarın için rast gele abi köprüden orkinos gelceni bilsem yine de gitmem abi oraya kusura bakma başka org görüşürüz abi ***
Kalın takım bağla berkan Aslında haklısın sabri:thumb: bundan yirmi beş sene evvel ne güzeldi köprüde avlanmak. Yaşım itibari ile söylüyorum tabiki
abi okadarını bilmem ama muhtemelen o zamanlar balık bol diye çok rağbet edilmiyordu diye düşünüyorum simdi balık yok diye herkes orada balık sığınacak bi liman bulmuş oraya yanaşmış kimse kıymetini bilmiyor
Bilemedin sabri İstanbul kalabalık değildi Şimdi metrekareye beş kişi düşüyorsa o zaman bir kişi falandı herhalde Herşey o kadar değişti ki sabri,örflerimiz,ananelerimiz,duygularımız,arzularımız,dostlarımız,akrabalarımız,yaşantımız,komşuluklarımız daha çok yazardım ama sabah olur Tabiki o yeşilçam filmlerinde kalan köprü berkan