berkan sana sabah öğle aksam 3 doz üfürük yazıyorum az çok serin geçmiş olsun efendi kelimesini çıkaralım yalnız yetmez se doz miktarını önümüzdeki günlerde tekrar gözden geçiririz :laughing: :laughing: :laughing:
efendi kelimesini çıkaralım derken 'abi' kelimesini de çıkarmışsın bu arada.. Kanka falan deseydin bari..
ölümüne kankayız varmı itirazı olan berkan kanka konuşsana biraz sölesene sıkıntı yok diye :laughing: :laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: ne yapcann mecbuuuuur iyi güle güle kullan inşallah beline boynuna dikkat et
hayırdır berkan ne olduki idk la beraber yedik ya aksam o kekleri gül sen gül gülmek sana yakışıyor gülmek sana yakışıyor son güllen iyi güler aykutum şimdilik bana müsade aksama yada yarrına görüşürüz sağlıcakla kalın hayırlıgünler aksamlar herkese
cümleten hayırlı akşamlar.. yarn sabah köprüde olmayı düşünüyorum. eşlik etmek isteyen olursa beklerim
Bu sayfada garip şeyler olmaya başladı, çözmeye çalışmayacağım.. sanırım ben de biraz uzak kalsam iyi olacak..