Cümleten selamunaleyküm, bugün ki kısmetime gelenler.. unkapanı köprüsü ve karaköy iskeleden ince takım ile sabah suyunda alınmıştır. 4kg civarına el konulmuştur.
Selamun aleyküm hayırlı geceler Merhaba Cihan arkadaşlar her hafta gidiyorda ben gitmedim daha sıra gelirse gidicem gidersem paylaşırım forumdan birgün hep beraber gitsek aslında güzel olur tekneciler var terkosta 1 hafta önceden aramak lazımmış Bu arada tatlı uğraşların içindesin A.selam Fatih maşallah sardalyanın belini kırmışın ellerine sağlık afiyet olsun devamı rastgelsin:thumb: sıcakta bazen balıkların hoşafı çıkıyor ve özellikle sardalyayı ayıklarken kötü kokuyor suyunu nekadar değişirsen değiş bunu önlemek için benim yaptığım formül 2.5 lt petim herzaman buzlukta bulunur kovanın içine atıyorum bu arada yine arada suyunu değiştiriyorum eve gelinceye kadar dipdiri kalıyorlar:thumb:
Gözlerinmi rahatsız Aykut'um visene istiyorsun göz damlası visene biliyorsun pardon o visineydi beyaa
Vallahi sardalyalar harika, daha nicelerine inşallah.. Bu arada manşet olmuşsunuz http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1121835#post1121835