Selam Arkadaşalar; Bildiğinz gibi zorunlu sebeplerle İstanbul'dan ayrılıyotum yarın itibarı ile. Burada kaldığım sre zarfında bana göstermiş olduğunuz yakınlık anlayış ve yardımlardan ötr hepinize şkranlarımı sunarım. Ben diğer arkadaşlar gibi sitem ile ayrılmıyorum ve umarım Merisn'den yazmaya devam edecğim. Bir çok arkadaş ile gzel anlar paylaştım hepsine ayrı ayrı teşekkr ederim. Herkes hakkını helal etsin. Benden yana da helaldir. Herkes böyle bilsin. Ayrıca yolu Mersin civarına dşecek arkadaşlarımı ağırlamaktan memnun olurum Tel 0 533 622 70 13 ihtiyaç duyan herkese yardımcı olabilmek memnuniyetim olur ancak. Herkese sayıgılarımı sunarım kalın sağlıcakla
Abi güle güle hakkını helal et olur mu seni tanımak gerçekten güzeldi inşallah bir gün yeniden karşılaşırız
Selamün aleyküm, herkese hayırlı işler.. Ersin Abi hakkında hayırlısı olsun, varsa sen helal et hakkını..
Günaydın, herkese hayırlı işler... Abim benden yana helali hoş olsun, sende hakkını helal et. Gelebilirsek Mersin'de, gelemezsek burada tekrar görüşürüz inşallah. Allah işini gücünü rast getirsin. Görüşürüz. :thumb:
Bugünlerimize şükür Cihan kardeşim sen nasılsın keyifler iyidir inşallah Eyvallah moruk tekerlekler havada gidiyor
aynen abi çok şükür, işler güçler, tatil planları, balığa gidebilme ihtimalini düşünmek gibi bir sürü uğraşın içindeyim Gitmiyor musunuz turna'ya?