Eveeet eşkina zokalarımı aldım.. eee vakit geliyor,ayın 15'inde adadayım inşallah güzel hava yapar da tekneyle eşkinaya çıkabilirim
umarım herşey gönlünce olur Berkan abi, koca koca balıklar tutda hem gözümüz hem gönlümüz şenlensin..
Biz adada max 8-10 kulaç suda alıyoruz balığı, genellikle daha da sığdan, ama yazın tabi.. ben 4-5 kulaç suda yakaladığımı bilirim eyvallah Fatihim sağol bir yandan da kaşık sezonuna hazırlanıyorum.. şu ince kaşıklardan aldım 2 tane, üzeri hologram kaplı
Bak şimdi hatırladım.. teke süzmek için ufak kepçe alıcaktım unuttum.. neyse Allahtan daha vakit var, hallederiz..
Sen kıyıdan yakalamışsındır da ondan.. biz tekneyle gidiyoruz, mesela sivriburun diye bir yer var, sağlam derinlik var, kayalardan sonra birden dik olarak derinleşiyor su, 8-10 dediğim yer orası işte.. mera derinlik ve yapıları farklı farklı, genelde 4-5 kulaç.. ben daha kıyıdan kamışla hiç eşkina yakalamadım, hep zokalı el oltası
Berkan abi bende 15inde bodrumda olacam inşallah,kafaya koydum levrek ve akya yakalıcam sana da rastgele
Berkan abi şöyle iri iri eşkinaları fotola da gözümüz balık görsün.. Ben de bu gün bir yemli sarıkanat deneyeceğim. Malum sarıkanat takımlarında da testler şart Ama önce taze istavrit için biraz sahili dolaşmam gerekiyor. İnşallah önce istavrit sonra da bir kaç sarıkanat bulurum...
İnşallah Emre Sana da rastgelsin.. bu arada sezona doğru senin yaptığın yemli sarıkanat/lüfer takımlarına talip olacağım