Selamun aleyküm arkadaşlar görüşmiyeli nasılsınız biraz uzak kaldımda bu aralar inşallah bundan sonra buralardayım
Arkadaşlar Aykut bugün menisküs ameliyatı oldu, başarılı geçmiş ama biraz ağrısı varmış, yarın sabah taburcu oluyor.Tüm dostları adına acil şifalar diliyoruz.
Aleyküm Selam inşallah Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar.. Aykut Baba çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin
Hayırlı cumalar arkadaşlar.. Aykut Allah acil şifa versin dostum.. Emre boğazın havası bile yeter kardeşim, biz onu bile yapamıyoruz, uykumuz geliyo yaşlılık işte
Günaydın, malum yemli sezonu geliyor. Kafamda yeni bir mantarlı takım sistemi var. Bugün bağlayacağım bir kaç tane, resimlerini yüklerim
Cümleten selamun aleyküm arkadaşlar, abiler... Bende geliyorum, dişliler gözümde tütüyor Boncur mösyö, fotoyu merakla bekliyorum hafız... acaba nasıl bir zihni sinir takımı yapacaksın Bende yemli avı için mantarlı takımda kullandığım iğnelerle ilgili yeni bir sıralama çalışması yapmıştım, yemi hem düzgün tutup hemde avcı olacak bir sıralama ve yemli sezonu sonuna doğru denememde işlemişti, akşama fırsat bulursam resmini eklerim bende :thumb:
Ersinim çatalkaram nerelerdesin sen gözüm, özlettin kendini, uzaklaşma bi daha Sensiz av olur mu, tabi ki sen de olacaksın, daha yeni makineleri deniycez hele bi sezon açılsın