Buralardayım Berkan abim, I went back to field hihi hihi Dişlileri 4 gözle bekliyorum valla, diğer balıkların avı lüfer - sarıkanat avı kadar keyif vermiyor Sezon gelsede yeni makinanın bir tozunu atsan sende Berkan abi
Sahalara dönmen güzel :thumb: Sorma ya, makineyi alıp ta deneyememek çok koyuyo bana yarın gidip deniyim diyorum ama oruçlu olunca da çok zor oluyor ramazanda nedense sadece yatışta olmak istiyorum
Abi oruçluyken çok zor olur, birde boğazda falan denemeyi düşünüyorsan hiç yapma öyle birşey... biliyorsun ramazan ayı dışındayken bile boğazda avlanmaya 1-2 hafta ara verdikten sonra tekrar ağır kurşunlarla at çek yaptığında insanın iflahı kesiliyor vücut ısınana kadar, ciddi anlamda kondüsyon istiyor malum oruçluyken hem at çek sırasında hemde sonrasında çok daha zor durumda kalabilirsin... O yüzden bence biraz daha sabret hayırlısıyla ramazan bittikten sonra denemeleri yaparsın, hem zaten ağustos ayında palamuta gideceğiz tam yeni makineyi deneme mevsimi :thumb:
mümkünatı yok, bayramda izne çıkıyorum, ağustosu komple kapattım, yaşasın tatil yalnız ekimde kurban 9 gün tatil (bize), önüne ya da arkasına da bi hafta yıllık izin patlattım mı ekimde rapala şov yaparım artık inşallah balık olur tabi..
Abi bayramda bende izne çıkıyorumda, sen kaç gün izin kullanıcan öyle hadi diyelim Ağustos ayında hiç yoksun e ondan sonra eylül var... Palamutlar eylülde de av veriyor diye biliyorum, o zaman gideriz boğaza palamut için
Bu sene kullanmam gereken 33 gün iznim var İlla ki gideriz :thumb: Sana da Fatih, sende bişeylar var galiba yolculuk boğaza mı?
Şaka bi yana bende gastrit olduğu için mide sukoyvermeye başladı, bikaç gün ara verebilrim.. midem problem çıkarıyor..
Hazırlıklar tamamdır. Örgümü sardım, yeni yemli sistemimin de ilk prototipini yapmış bulunuyorum. Yemli sezonuna hazırım
Ersin merhaba sana birşey sorcam.Geçen sene ben sezonun sonuna yetişebildim.Ağustos-eylül aylarında boğazda kıyıdan palamut durumu nasıldı?Örneğin sabah veya akşam suyuna 2-3 saat olta atan birisi 3-5 palamut yakalayabiliyor muydu?