Valla gencler bugun ilk gun ve ilk orgu denemem cok iyiydi. Bir kilo istavrit aldim ama her birini saya saya biraz daha kullanayim da son yorumumu o zamab yazarim. Tavsiye etmek icin erken ama ben begendim.
Arkadaşlar hayırlı akşamlar.. Bu sabah Fatihle birlikte uzun süren balıkavı susuzluğumuzu gidermek için Tarabyaya gittik, fakat balık çok seyrekti.. biz de boğazda bi turlayalım dedik.. bir de baktık aşiyanda balık gırla gidiyo, hemen açtık takımları, 1-2 saatte nasibimizi aldık.. ama güneş yine fena yaktı, bu sefer tam amele spor oldum Her ikimiz de yeni surf makinelerimizi test etme fırsatı bulmuş olduk, ikimiz de çok memun kaldık
Berkan abi seni ve Fatihi tebrik ederim, istavritlerin boylarıda oldukça iyiymiş :clap2: Ayrıca yeni makinalarınız birkez daha hayırlı olsun, her ikiside çok güzel görünüyor fotoğraflarda, ama senin kırmızı misinada ayrı bir hava veriyor makinaya :thumb: benim surfblaster'a da o misinadan sardırabilirim çok beğendim
Sağol Ersinim.. makine de misina da (ion power) harika.. makinenin atışı çekişi çok güzel, hiç güç harcamıyorum, adeta kendi kendine sarıyor Balık boyları da çok iyiydi.. kaşık sahte denemelerimiz oldu ama nafile, dişli adına hiçbişey yoktu..
Ee bırakta makine çeksin tabi artık abi rapala - kaşık günleride gelecek inşallah hele bi şu yemli sezonunu bir geçelim hihi
Amin Fatihim Bu arada avenger'a elimdeki 0.16 örgüyü sarmaya karar verdim.. yemlide kullanıcam.. malum, hassasiyet ve vuruş hissi açısından yemlide ip daha iyi oluyor..
vaaauvv süpermiş tebrikler, bende izmirde balıkarı besliyorum hatta bugün ki 6 saatlik maceramdan sonra hayvanlar koruma derneginden bir plaket aldım )))
bilmiyorum ki attığım yer izmirde balıklıova, mordoğan iğne olarak mustad 3-4-5 yem olarakta sülünez boru kurdu kullanıyorum sanırım sorun bende
Misina nedir beden veya köstek kalınlıkları çevrede başka tutan varmıydı merada başka balık çıkıyormu hedef nedir acaba yarın uygun takımın şemasını ekleyebilirim gerçi forumda hertürlü balık avı için çeşitli olta çeşitleri mevcut ama elimizden geldiğince yardımda bulunuruz
eyvallah kardeşim sağolasın iyi olur aslında bayağı bi araştırdım forumu bugün ki sonuca bakınca beceremediğimi anladım