Teşekkür ederim.. İstanbul, boğaz ile diğer şehirlere göre balıkçılık açısından biraz daha şanslı sanırım..
Nasıl tarif etsem.. ffşşşş diye örgünün kalanını avenger'a sardım, yemlide kullanıcam.. bakalım onda nasıl olacak..
Bu arada ilk fotoda caparideki baliklarin alttan 3su hamsiydi 2 tane hamsi geldi oltama. Berkan abiye mezgit hamsi sardalya da ekstradan geldi
Selam cihan Hayırlı pazarlar,örgünün markasını yazabilirmisin sakıncası yoksa ve örgüyü bluehawk'a mı sardın? Sağlıcakla kal
Abi bluehawka sardim. Gordon markasi, ama cok yeni ve bir kere kullandim. Tavsiye icin az daha kullanmaliyim diye dusunuyorum. Alibaba.com dan almistim.
Merhaba arkadaşlar, benim için yorucu ve yoğun bir hafta sonu oldu ama yinede çok keyifliydi.Uzun bir aradan sonra balığa gitme fırsatı buldum.reeling Oflu Fatih kardeşimle birlikte bizim üst mekanda, sahur sonrasında başlayan avımızda hatırı sayılır hamsi ve istavrit almayı başardık.:hungry: Balık tutmayı özlemişiz valla Bu arada Berkan ve Fatih kardeşim dün sizde güzel ve bereketli bir v yapmışsınız, ellerinize sağlık tebrikler:thumb: Yavaş yavaş sezonu açıyormuyuz ne
herkesin ellerine saglik, birde bireysellikten kurtulup hep birlikte gitmeye baslayinca tadindan yenmeyecek.
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Eyvallah Cihan, ben burdanda yazmıştım, biraraya geldiğimizdede mekana gidelim bir hafta sonu diye yazmıştım, pek rağbet görmeyip, Ramazanda olunca ani gelişen bir av oldu.Normalde ava gideceğimde bunu beni tanıyan ve bilen tüm dostlarım bilirler zaten:thumb:
İsa abi tebrik ederim afiyet olsun hamsi balığı da tutması çok zor oluyor yahu ne vuruyor böyle sanki oltayı elinden alıp gidicek namıssız
Teşekkürler Fatih, hamsi ağzını yırtarcasına açarak geldiğinden adeta paraşüt etkisi yapıyor, zannedersin ki sarıkanat geliyor
Selamunaleyküm Berkan ve fatih tebrik ederim aferin size taktiklerimi iyi uygulamışsınız uzağa atış konusunda uzman olduğumu belirtmeme gerek yokhihi hihi İsa ve fatih sizide tebrik ederim istavrit hamsi yemede yanında yat:hungry:
Aleyküm selam dostum eksik olma Hamsinin bol olması ve çapariyle av vermesi ilginç ama güzel oldu Erkan:hungry: Tahminim bunun arkası sağlam palamut, demedi deme