Çocuklar elinize sağlık inşallah güzel avlara imza atarsınız Fatih merhaba sende iyisin inlallah Mustafa bu sezon adından çok söz ettiricenreeling Köprü canavarı naber? Sabri seni es geçmeyeyim bari sana da merhaba
hayırlı geceler hayırlı sabahlar herkese Allah yapmış oldunuz ibadetleri engüzel şekilde kabul olan makbul olanlardan eylesin inşaallah
Pahalı ekipmanlar hakkında Arkadaşlar malumunuz bazı kullandığımız malzemeler pahalı oluyor ve bunlarıda kısa zaman aralıklarında değiştirmemiz gerekiyor.Örneğin son zamanların favori ürünü örgü(dyneema) misinalar.Bir kafaya sarımlık adam gibi bişe alsak en az 50 tl.Benim önerim 3-5 arkadaş biraraya gelip yurtdışından toplu alım yapsak maliyet hemen hemen yarıya düşüyor.Bunu sadece örgü misina için yapsak yeterli.Zaten diğer ürünlerin bazıları burda daha ucuz.Benim gördüğüm en büyük sıkıntı örgü misinalarda.
Ilk orgu misina denememi bugun yapacagim. Cinden aldigim 500 metreligin yarisini makaraya sardim eger memnun kalirsam yine siparis verecegim. Aldigim zamanki dolar kurundan 500metresi 21 liraya gelmisti.
Kanka denede memnun kalırsan bende sipariş edeyim. kaç kat örgüydü senin aldığın, linki kolaydaysa bi paylaşsana sana zahmet. Daha bugün Berkan abi ile ortaklaşa 3-5 kişi alalım diye konuştuyduk.
o örgüler sizi yarı yolda bırakır hasta eder hırsınızdan kamışı bi yere çarparsınız sonra daha pahalıya patlar arkadaşlar örgü işi hassas konu.Bu konuda kendini ispatlamış forumda da bazı arkadaşlar tarafından denenmiş beğenilmiş örgülere bakalım.Bırakın çin işini...