bugün balıksız ama çok zevkli bir av günüydü tamtamına 4 tane 700-800grlık balıklar hepside sudan karaya çıkartırken yeniden geldikleri yere geri döndüler ama bana yaşattıkları keyif yettide artı bu akşam falcı kadriyeye kurşun döktürüp şansımı yarın yine deneyecem :laughing:
Maşallah bereketin yerindeymiş de, neden kaçırdın ki balıkları? Yani ne oldu da kaçtılar. Bir tane iki tane olsa anlarım da 4 tane birden nasıl kaçtı anlamadım. Beni bah, balıkçılığı unutmuş olmayasın sen?
Ablacım zaten Bülent abi de, Mustafa abi de istavrit avına gitmeye başladılar. Eskiden büyük balığı kovalarlardı. Ee baksana balıkları da kaçırmaya başlamışlar. Bu semptomlar iyi değil. Daha yaş erken diyordum ama galiba değilmiş
bende bi anlayabilsem neden kaçtıklarını ya dudak uçlarından yakalandı yada balık kıyılayınca hep ters kafa attı işte o zaman iğneden kurtuldu bereket yanımda pehlivan yoktu yoksa dilinden duramazdım hihi yanımdaki arkadaşta onu aratmadı ya neyse hihi
bana pah bülent abinin yanında fazla takıldın galiba sende pohçu olmaya başlamışın bak şimdi aklıma bi fıkra getirdin anlatmadan duramıyacam ankaradan ağrıdaki bütün köy muhtarlarına faks çekilir bu sene bölgenizde kışın sert geçeceği tahmin edilmektedir bunun için kullandığınız yakacağın cinsini stok numarasın ve stok adetini belirtin diye faks çekilir bir köy muhtarından hemen cevap gelir yakıtımız pohtir numarası yohtir stokomuz çohtir
Abim benim be ustaların ustası, balıkçıların balıkçısı sen çok yaşaa!!! Bak bu akşam nerelere gitcez neler yapcaz haberlerini uçururum gece sana
Yanındaki arkadaş kimdi bilmiyorum ama Bülent abi kadar sana kimse takılamaz bence. Valla yine çok özledim hepinizi benim gönlü güzel ağabeyim. Ben de merak ettim bu akşamki plan ne oldu, iptal mi diye. Gidiliyor demek ki. Az önce konuştuk Yasin'le ama bir şey demedi başka konuları konuşuyorduk arada kaynadı.
bunlar şimdi balığamı gidecekler diyon sen peşin söylim elleri boş ama yüzleri mutlu bir şekilde eve dönecekleri kesin
Valla ben rast gelsin derim, gerisi onlara kalmış. Balli üfürmezse tutarlar zannımca ama ballinin da interneti yok şu an, mahalledeki fiber kablolar kopmuş, onlar yapılacakmış. Mutlu dönsünler de, gerisinin önemi yok zaten.
sizin yüzünüzden uykusuz kaldım banghead saat bire kadar trofe haberi bekledik durduk eeee ne oldiiii doğuştan balıkçılar hihi
Ağabey ne yaptın sen? Allah bereketini artırsın, dahasına rast gelsin ve lakin bu kadar yüklenme yazıktır.
Abicim bekleyin beni. 1 haftacık kaldı. O güzel çupraları ve karagözleri gelince tutamazsam balık olup ben takılcam oltaya Şaka bir yana ellerinize sağlık güzel zaman geçirmişiniz. Şu son sınav döneminde özenmedim diyemem Az kaldı az enerjilerinizi depolayın çooook avlak tarayacağız