sedat abiyle meydanda gezerken mısır satan kişiye rica ettik fotoğraf çekiver diye yok bişey görünmüyor yok nereye basacaz yok ben çekemem en sonunda ortalada üsteki tuşa basıver dedimde ortaya bu çıktı yoksa o karede bizler gözükmeyebilirdik
Bugün de mi? Görelim o halde, neler varmış? Mısırcının suçu yok sevgili dayım. Usta bir fotoğrafçı da deklanşöre bassa yine aynı çıkardı, siz ters tarafta konuşlanmışsınız.
bu gençlerden nedir benim çekim cyr birinle baş edemezken şimdi iki oldular reeling yine bugün yaptılar yapacaklarınıreeling efraim kardeşim hoş geldin şansın her zaman böyle güzel olsun
Mustafa şu gençlere bir şeyler söyle kardeş. Olmuyor yani insanın gözüne sokar gibi göstermek o çuprayı. Artık meydanı gençlere mi bıraksak nedir? Gençler sizleri de tebrik ederim. Avınız daim olsun.
Maaşallah Murat'ım ayağının tozuyla meranın ifadesini almışsınız.Çipuranın ebatları da bir hayli kallavi.Daim olsun diyorum, hafta sonu da buradaysan görüşelim.Sevgiler selamlar.
bu gidişle bize kamışları kırdıracak bu gençler abi gitmeden önce son avları aman gittilerde kurtulduk ya yoksa merayı kurutacaklardı hihi
Bandırma'dayım-Bandırma'lıyım.Senelik izin için 1 haftalığına gelmiştim.Bugün dönüyorum.Kısmet olursa Ramazan Bayramında tekrar gelmeyi düşünüyorum.O zamana kısmet diyelim
Hele o kaçırdığım dev gibi çupra yok mu hala rüyalarıma giriyor Bülent abininki gibi Offf offf abiler yakalayın o kaçağı
Merhabalar, akşam üzeri yazlığa geldim Marmara Adasına.. ayağımın tozuyla tekneyi suya attım ve hemen çapariye çıktım, balık bol, bir saatte 3.5 kilo istavrit teknede.. sıcağı sıcağına bir rapor yazayım dedim yarın akşam İstanbula dönüyorum, 2 temmuzda izne geliyorum, güzel hava yaparsa eşkina raporlarımı paylaşırım burada.. herkese rastgele :thumb:
Hayırlı olur inşallah Degerli dostum mustafa Bandırmadaki arkadaşlar adına çok sevindim Hayırlı raporlar hayırlı dostluklar.:thumb:
bandırmaya selamlar 8 yasına kadar her yazım bandırmada gecti anne tarafı bandırmalı nede olsa eski limanda bır dunya kefal tutmuslugum vardı hava sakınkende lıman kayalıkları cok guzel ızmarit yapardı kefalleri aksam eve götürdüğümde hepsi kedilere gidiyordu ama cok guzel gunlerdi en son annemi topraga vermek için senler sonra geldim eski güzelliğinden eser yok gibi geldi bana kısmetse temmuz 14 te bandırmadayım gene yegene gelin alıcaz allahın izniyle erdekte avlanmayıda düşünüyorum . bizim cocuklugumuzda erdekte avsa tatlısu cennetten köşelerdi şimdi betondan kayalıklar gibi olmus her yer.
Marmara Adasında sabah suyunda çapari keyfi.. Merhaba arkadaşlar.. Dün akşam eşkinaya çıkmak niyetindeydim ancak yemekten sonra ağırlık çökünce akşam balığına çıkamadım, yattım uyudum sabah 5'te uyanıp sabah suyuna özel yaptığım takımla çapariye çıktım.. takım gerçekten iyi iş yaptı, ilk atıştan itibaren balık gelmeye başladı ve kolay kolay kesmedi.. boylar çok çok iri, hatta aşağıda günün trofesini de görebilirsiniz avlak yerinde fener adasının sabah güneşindeki harika manzarasından da bir kare aldım.. Daha iyileri sizlerin olsun..
arkadaşlar ayın 14de erdekteyim allahın izniyle erdekte bu aylarda nereden ne balıklar tutabilirim yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden tesekkür ederim en fazla 2 gün kalabilicegim bir gece birde gündüz vaktim var balık için