Mustafa abi, yeni gördüm tebrik etmek istedim. Maşallah pırıl pırıl gençler, seninle görüştüğümüzde hanım kızımız öğrenciydi yanılmıyorsam. Allah bahtlarını açık etsin, mutlu bir ömürleri olsun.
teşekkür ederim murat evet düzceyi kızı dolaşmayı bahane edip değirmen deredeki organizasyona gelmiştim günler su gibi geçiyor okulu bitirip işe yerleşti birde üstüne evlendiriverdik
bazen canım sıkılır atlarım motoruma vururum dağ yollarına ocakların turanlar köyüne giderken dağ yolundaki manzarası görülmeye değer kurşunluya giderken harika koylarden biri pehlivanla akçay muratın tuttukları minokopların ağırlığından batan gemi hihi :laughing: balıkmı yakışıklı pehlivanmı buda benim yeğen
Mırmır, hele ki minekop muhteşem. Gönlünce devamını dilerim sevgili dayım. Takımı da yenilemişsin zaar, pasdan-tuzdan pek eser yok, gıcır.
eyvallah güzel dostum sabah sabah verdiği mücadele uykulu gözlerimin açılmasını sağladı rapor açmaktansa buraya iliştirivereyim dedim geçen sene almıştım makineyi ama taşa yere koyarken baya çizildi
neeeee dönmekmi be uşaum seni işe başla diye yolladık hemen dön diye değilhihi bırak biraz zevkimizi alalım birkaç sene sonra dönersin hihi
bugün mera bizlere yine çömertliğini gösterdibursadan gelen misafirler mutlu bir şekilde ayrıldılar ben daha irisini tutana kadarreeling meranın pehlivanı bu
Balık kokusu aldım buralardan, hemen geldim Tebrikler Mustafa abi, gerçekten çok yakışıklı balıklar, manzaralarda posterlikmiş, avlarınız her daim bol ve bereketli olsun:thumb:
taaa oralara kadar geldi demek kokusu teşekkürler isa banada bu üşengeçlik balliden bulaştı galiba kopyala yapıştırla geçiştiriyoruz hemencenikhihi
Yok öyle kolay sıyırmak Mustafa abi Detaylı uzun raporlarda bekliyoruz sizlerden, tıpkı Nuri abimin kış ayındaki raporları gibi mrsparkle
Ayak boyunda balık, tebrikler abim. İşte bunun tam yarısı kadar bir minekopu aynı yerden çekmeye çalışırken balığın basmasıyla birlikte az kaldı denize tepetakla gidiyordum. Allah'tan ki Dayımız hemencecik kucaklayıverdi bu garibanı. Yoksa çoktan gitmişti zavallıcık Balli.
minokoplada ilk o zaman tanışmıştın galiba ballim gerçekten mücadelesi en en güzel zevkli balıklardan biri baktım ballim iki adım attı üçüncüde denizde bulacak kendini sarılayım beraber gidelim bari denize dedim hihi
hep hep minokop bıktırdı artık akçay murat özlemiştir karagözlerini bunları görünce yakında damlar bandırmaya