her zaman beklerim vedat abi ben o kadar niyetlendim kısmet olmadı ama senide bu meralarda ağırlamaktan memnuniyet duyarım
1'de kaldı demek? Keşke balığı aldıklarında haberdar etmeseydin de ben de kendimi tutamayarak dualarımı göndermeseydim.
hiç denemedim ama bana pek mantıklı gelmiyor nedense şamandıralı sistemi uzağa atmak bi dert derinlik ayarını yapmak bi dert birde bu balıklar kumda aynı mırmır gibi beslendikleri için kösteklerin kuma _zemine yatması şart bu yüzden hiç denemedim inan ilk minokopumu yıllar önce lüfere at çek yaparken kaşığa atlayan bir minokopla yaptım hiç unutmam 1kilo 860 gr gelmişti ilk kez 25lik misinadan kemandan cıkan name gibi seslerin geldiğine şahit oldum buda pek sık rastlanan bir olay değil hani derler ya 40yılda bir olur bunun gibi birşey
Bugün akşamüstü balığa çıktığımda Mustafa abiyle ve onun güzel sürprizleriyle karşılaştım Bu sürprizler İstanbuldan misafirlerimiz Yasin ve Sennur dostlarımızın ta kendisiydi.Mustafa abiyle bir olup beni bir güzel şaşırtmayı başardılar Bu av sırasında oltasına gelen bir minekopu da görüntülemeyi başardım buyrun reeling http://www.dailymotion.com/video/xt2r4p_mov0142a_sport
Abi maalesef ikinci videoyu kaydedememişim Şu tatlı sürpriziniz az daha devam etseydi '' oltaya gelen '' günün balığı ben olacakmışım neredeyse 179 cm ve 85 kg herhalde en iyi avlar listesine girerdikhihi