BALIKESİR VE BANDIRMA ÇEVRESİ TANIŞMA PLATFORMU

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Bandırmalı tarafından paylaşıldı.

1. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    hoş geldin diyelim o zaman:)

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Pazar günü neler yaptılar acaba? Çuvallar dolusu duaları gönderdik ama?:confused: :)

3. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    kısaca özetlersek bir incir ağacı itinayla talan edildi :p alınan videodaki yaklaşık 1kiloluk minokop geçirmiş olduğu beyin travnası nedeniyle yarım saatlik livardaki yoğun bakım ünitesinde kendine geldiğinde adminemizin salın len bunu yoksa hepinizi banlarım :p hihi :D :D:laughing: tehdidiyle kendisi tarafından denize iade edilmiştir ;)

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Nerden baksan yaklaşık 40 cm. boyunda bir minekop, her babayiğit salamaz o balığı. Ama sizler saldınız, helal olsun, yüreğinize o engin gönlünüze sağlık dostlar.;)

Çuval dolusu dua, incir çuvalı gibi geldi herhal? O da iyidir nitekim. Vitamin alınmış kötü mü? Olmasın omega, olsun A yahut C vitamini.:) -salladım tabi, bakmak lazım:D :p -

5. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Nedir bu poyrazdan çektiğim! Kaç gündür minekopların peşindeyim oltalar,misinalar düzen tutmaz oldu rüzgardan.Hala bir tane minekop çekmişliğim yok o da ayrı konu.Neredeyse hergün sabah 05.00'te kaşığa çıkıyorum lüferler de tam manasıyla piyasaya çıkmadılar.Nanay türküsünü çığırmaya devam :)

6. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Balıksız olarak sezonun neredeyse yarısını tamamladık diyordum kendi kendime.:(

Geçen pazar Sennur ,Yasin ve Bursa'dan Dadaş Fikret abimizin ziyaretleri sırasında olta atarken, Mustafa abinin ''bu aralar boşladın balık işlerini '' diyerek benim kendimden uzak tutmaya çalıştığım gerçeği bana hatırlatması beni oldukça şiddetli bir çıkış yapmaya yöneltmişti. reeling

Diyecek bir şey yoktu.Tembellik ve aile- ev hayatının konforuna kendini kaptırmak insanı böyle denizden uzak düşürüyordu işte:rolleyes:

O günden sonra derhal kendimi ve takımlarımı toparlayıp var gücümle kalan neredeyse tüm zamanımı, enerjimi balık avına ayırmaya başladım.Öyle ki hangi saatte boş kalmışsam, o saate uygun avı hedefleyip uygun ekipmanla kıyıya atıyordum kendimi.
    Kimi zaman sülünezle minekop, kimi zaman da kaşıkla lüfer ve palamut...Artık kısmetimizde ne varsa.Denemelerim bir haftadır sonuçsuz kalsada inadımda bir miktar dahi olsa eksilme olmuyordu.
    Dün sabah 05,00'te kıyıdaydım, öğleye kadar kaşıkla at-çek sonra istirahat daha sonra da gece nöbeti...Bu sabah nöbetin sonuna yaklaşırken kendi kendime :
    ''Sabah saat 09,00' da kıyıda olacağım, eğer bu balık benim kısmetimde varsa öğle sıcağında da olsa yine kıyıya alırım ben onu'' dedim.
    Eve gelir gelmez hazırlanıp tekrar çıkarken dinlenmeden balığa çıkmama şaşıran biricik hayat arkadaşıma, eşime ; içimdeki o büyük balık avcılığı iştahının yeniden şahlanışa geçtiğini söyledim.:D O , benim sözlerime gülerken ben de kıyının yolunu tutmuştum.Dediğim gibi de oldu.Saatler öğle sıcağını gösterirken kaşıkla at-çek sırasında aşağıda gördüğünüz sarıkanat dostumuzu kovaya aldım.Artık siftahı yaparak psikolojik eşiği aşmıştım.Gerisi sabır, inat ,azim ,teknik ve şansa kalmıştı...:cool:

Uploaded with ImageShack.us

7. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bu balığa güzel bir rapor giderdi herhalde. Son kertede imdada yetişmiş. Kötü gidişe dur demiş, psikolojik eşiği bunun sayesinde aşmışsın nede olsa.:)

8. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Abim çok düşünmedim rapor açsam mı diye ama inşalah daha bol balıklı avlarda açarız raporlarımızı.Şimdi yarın gündüz nöbet var ertesi sabah ise tan yeri ağarırken meralarda olacağım yine ;) :)
    Durmak yok ateşi aldık bir kere:D

9. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Tasasız-dertsiz gönlünce avlara inşallah.;)

10. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Bu arada Nuri abi bu avım, yeni makinam okuma trio s55' in ilk siftahı oldu.Bir ara geldiğinde bir okuyup üflersen sevinir bu fakir kardeşin:)

11. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Tebrikler Aslan abi:) Bölge yine beni harekete geçircek gibi görünüyor:D:D:D Bir kaçamak mı yapsam acaba bandırmaya :cool: :D:D:D

12. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    İyi akşamlar dostlar, gönülleriz hoş, oltalarınız dolu olsun inşallah..Kütahya dan kucak dolusu selam ve saygılar..

13. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Kaçamak yaparsan başımın üstüde yerin var kardeşim ancaaaak bu defa Mustafa abiyle Bülent abiyi rahat bırakman lazım bana göre:D Çünki adamlar artık iyice yorulmuşlar geleceğini duydumu kaçacak yer arıyorlar :)
    Takılalım dersen her fırsatta yanındayım ayrıca gelirken spin kamışla sahteleri de getir derim nedenine gelince; neyse onu da sonra söylerim ''TOP SECRET'':cool: İp ucu: + 1 kg;)

14. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Gürkan abi benden de Kütahya 'ya selamlar sevgiler.Kütahya deyince Tavşanlı'da geçirdiğim 7 yıl gelir her daim hatırıma.:)

15. iskeledenmisina

iskeledenmisina canberk

abi ben nalburiyeden 2,5 tlye misina aldım onla tanaşadan veya bandırmadan ne tür balıklar tutabilrim

16. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    seni harekete geçirtmek için arada sırada gaz vermek gerekirmiş be aslıhanmrsparkle

17. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    herşey misinayla bitmiyor be canberk tutacağın balığın cinsine uygun büyüklükte iğne seçimide yapman gerekiyor ;) sonra bu iğneye balığın yiyeceği bir yem tedarik etmen lazım midye karides sülünez ve boru kurdu gibi ;) ondan sonrası senin becerine ve kısmetine kalmış ;)

18. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Haklısın abi bu kez gazı sağlam aldık hayırlısıyla.:) Bu aralar at-çekte şansım zayıf.Genelde öyle çok da balık alındığı yok anlayacağın, lüfer palamut seyrek ama ilerde ne olur bilinmez.Birisi 1-2 tane balık alıyor bunu duyan herkes ertesi sabah kıyıda asker oluyor.Sonuç yine aynı tabii.Balık olmayınca dedikodusu daha çok oluyor.;)

19. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Pazartesi raporun kralı benden:D:D:D Birazdan yola çıkıyorum palamutlara, lüferlere doğru 2gün peşindeyim :D :D :D

20. cipura

cipura

Favori Kamış:
    Gerekli donanim mevcut...
    En İyi Avı:
    Kaya baligi 12 kilo...
    Selam dostlar abiler, bir Bandırmalı olarak benimde mesajım bulunsun :) Bayadır takip ediyorum sizleri özellikle minekop avlarınız bir şahane. Lüfer ile palamut başladımı acep? Bir kaç hafta önce denedim gelen olmamıştı hiç. Murat raporunu merakla bekliyoruz :)