Atillan, akif abimin anlattığı kaşığı kullanmayı ben de çok severim. Hava ile temas eden ve sürtünmeye maruz kalan yüzey alanı çok düşük olan bir kaşık olduğu için çok uzak atışlar yapılabiliyor. 20-40 atarlı spin kamışım ve örgü ile 100 mt. yi ben de rahatlıkla görüyorum. ( altına normal misina ile dolgu yapıp, üstüne 100 mt. 0.10 örgü sardığım yeni okuma trio ile yaptım. Atış esnasında örgü hemen hemen bittiği için 100 mt. olduğunu ölçebildim.)
Bende bi sihirli kaşık alayım o zaman atış mesafesi çok güzelmiş. Sihirli kaşığı atarken Okus Pokus dememiz gerekiyor mu
İsminin sihirli kaşık olarak telaffuz edilmesine bakma sen. Bir yerli üretici pazarlama tekiği açısından kendi ürettiği kaşıklara bu ismi vermiş..!!?? Bu kaşıkların ismi aslında Slim kaşıklar. Farklı markaların benzer üretimleri var, bir örnek.. http://www.avmarketi.com/asp/product/16060/Lineaeffe-h-catch-slim-kasik-30gr
misina daha gelmedi mi acaba?bende bu linkten almayı düşünüyorum... http://cgi.ebay.com/BERKLEY-WHIPLAS...FishingAcces_RL&var=&hash=item641e1f4d3c#shId
1 haftadır ptt ye gittiğim falan yok, dün ptt kargo bölümüne gidip soracaktım,adres orasını vermiştim,ancak transit geçip gitmişim kafa dalgın,dönüşte ptt kapalı tabbi,pazartesi bakacağım,gelmiştir sanırım
Kadir bey misina konusunda sizden haber ve yorum bekleyenlerden biri de benim, eğer misina ve satıcı hakkında olumlu yorumlarda bulunursanız ben de sipariş vermeyi düşünüyorum. Son durum nedir acaba?
arkadaşlar kusura bakmayın bu aralar atışlara dadandım foruma giremedim, 8mm misina nın düşündüğümüz kadar ince olmadığın dan dolayı 6mm misina ile değiştirme kararı aldım, ürün geldi geri gitti,ulaştığı vakit en geç pazartesi tahminim,yeni sıparişimi geçeceğim, azbir miktar deyil 600mt,bundan dolayı değiştirme kararı aldım, tercihiniz 0.6mm olsun,ürünü alırken sigortalı alın,5lira farkı var,her seferinde postaneye gidip sormak dan iyi dir elinizde kargo takip numarası bulunması, satıcı dört dörtlük adam ürünü alırken 5tl fark vererek takip numarası alın,
kadir selam: yahu kardeşim nerelerdesin sen kayboldun gittin yoksa istanbula bot show'a felanmı gitdin. beklediğin siparişinde gelmiş niye geri yolladın yahu ben bi baksaydım belki alırdım çokmu kalın yani kullanılmazmı idi??? hoşçakal...
ürüne hiç bakmadım bile abi tiyo sağlam yerden olunca,değiştirme kararı aldım bu aralar atışlara dadan dım abi,levrekler biraz daha döksün yumurtaları nı
peki düğüm sorunu varmı bu berkleyin ben bojin diye bir ip almıştım iki kulanımda bitti düğüm oldu gitti fiaytıda bayağı pahalı alsak aldığımza değermi acaba düğüm olup gidermi
Tüm konuyu okudum ama geçen seneden beri son yorumlarını yazmamışsın Kadir abi eline ulaştımı 0.06 olan ? ve görüşlerin nedir.. ben biraz kalın seçip surf takımlara sarmak istiyorum 0.17 yada 0.21 gibi..
ürüne bakmadım bile,tahmini gelme süresini aşınca satıcıya para iadesi yap dedim..tamam dedi..sonra 8mm olanı gönderirmisin dedim onada ok verdi..o ara ne olduysa ben vazgeçtim adam dan başka birşey almıştım. sanırım sahte aldım.. bunda bir aksilik olmazsa..bu seferki garantili posta..10 güne kadar elime geçecek misina.eğerki american posta servisi hızlı çalışırsa..malum onların şükran günü bu aralar...yine berkley,bu seferki yeni versiyonu nanofil..örgü mono karışımı birşey..bilindik örgülerden deyil..gelince yorumlarım..15mm aldım yeni gelecek olan spro makineme saracağım..toplucana resimlerim hepsini
Abi almayaydın 0,15 liği bile elde patlıyor. Düğümsüz ve 0 misina. Bugüne kadar 0,6-0,10 Berkley Whiplash Crystal ve 0,23 Sufix kullandım. Bu hepsinden beter inan. Hiçmi hiç beğenmedim. İpek resmen Kayaya sürtmeyi bırak gerdirip dokunduruyoruz yine patlıyor. Kullanacaksanda değerli sahtelerini takma ucuna...
konuda adı geçen misinayı aldım ama bana ulaşma süreci dolunca ve gelmeyince para iadesi istedim.45 günü geçirirsek bir hak iddia edemiyoruz...sonra yerine başka birşey almıştım..misina bu ara geldi,teslim almadım geri gitti.. ben şuan berkley in nanofil misinasının sıparişini geçtim bu sefer sen nanofil den mi bahsediyorsun bu arada satıcının gönderdiği cevap..takip no hakkında sormuştum şükran günü nedeli ile onların ptt si çok meşgulmuş..yakında izleme bilgilerini güncellermiş ptt leri.. şuan birşey gözükmüyor..idk Kadir, Our Post Office is very busy right now due to the Thanksgiving Holiday last Thursday. Please be patient as they will update the tracking info soon. Thank You, Frank
Nanofil abi. Bende şu an 0,10 whiplash cyrstal var. Gayet menunum. Biraz kalın. Bundan dolayı 0,19 power pro siparişim var. Bir müddetde onu kullanacağım.
içime kurt düşürdünüz şimdi yaa dünde biri ile bu misina konusu geçti merada..tarif ettim arkadaşa..onu biliyorum dedi.burda birinde gördüm dedi..hemen kopuyor dedi ben yok o deyil dir filan desemde renginin beyaz oluşu deyişi beni tedirgin etti,sende söyleyince hepden gıcıklandım iyimiyanlız birinde gördüm çocuk top ile kefale atıp çekiyordu..yaklaşık bir saat atıp çekti yanında..kopma filan olmadıidk kullandığı top 30gr vardı.. benim aldığım power pro da benim elimde patladı ne olcek şimdi hadi seninkide çürük çıkarsa
Bu İŞTE BİR GARİPLİK VAR.Açıkcası bende nanofil sipariş ettim dün 14 lb.O kadar kolay kopma olmaması gerekir çünkü tavsiye edenlerde var.
Benim aldığım adam sağlam abi Arkadaşlarla 3000 tl nin üstünde alışveriş yaptık 1-2 yılda. Hiç sorun olmadı. Ama inan sıkıntılı misina, tavsiyem açmadan sat. Şahsen ne ben atarım o misinayla, nede yanımdakine attırırım