ha birde düğüm atmadan damı patlıyor bu misna bir arkadaşımız daha aldı bundan..birde ona sorayım ondaki durum ney..forumdan birisi .. yaktınız beni laa hemide 2 makara aldım
bence whiplash pro 15mm in çeker değeri şişirme gibi remixon silk kullanıyorum şuanda 18mm..11 kilo çekeri var,kopartamıyorum bunu taşı çek power pro 15mm 9kg çekerli yazmışlar..whiplash nerdeyse 2 katı çeker değeri vermiş
Şişirme değil. Ama kalinliklari verilen değerde değil. Whiplash 0,10 u siz 0,25 kabul edin. Power pro 0,19 whiplash 0,10 dan daha ince ama çekerler aynı.
mehmet hocam bende nanofilden sipariş geçmiştim 0,12 liğinden şimdi sen öyle diyince üzüldüm bu arada uğur hocamın taktığı bir sahte vardı akşam bizim orada çalışanlara söylemiştim kurtarmışlar o sahteyi; emaneten bende durmakta tabi biraz bakıma ihtiyacı var.
ben de forumun nanofil saksakcisi gibi oldum ama vallahi anlamiyorum bu isi. ben 0.17 ligini aldim once. sardigim makine shimano alivio. oyle matah bisey degil yani. ucuna da 1 metre bir leader misina bagladim. en az 4-5 kez gunluk 3-4 saat araliksiz kullandim. 5 grlik jigheadden 24 grlik kasiga kadar attim. son raporlardaki turnalarin hepsini bunlarla tuttum. ne patladi. ne catladi. evde denedim 100 kiloluk ben eldivenle vs koparamadim ki cekeri 9 kilo civari.. disimle kesemedim. tirnak makasi ile o da zorlayarak kestim.. yurtdisi forumlari da okudum. orda da dusuk not verenlerin yarisi pahali diye yarisi da dugumden koptu gitti diye vermis. berkley dugum olarak double albright ile double palomari oneriyor. bugun de yeni makine icin 0.10lugunu aldim, ip misina olmadigi icin ne atarken ne sararken karismadi benim dandik shimano ile bile....
benim şansımdan mı bu 2ci misina sıparişim..yine ortalıkda yok satıcı önce başka takip no verdi..onunla hiç birşey göremiyordum şu zamana kadar..bu gün yazdım kontrol et dedim..cevap yazmış..takip no değişmiş dedi..yenisi 28 kasımda teslim alınmış..30 kasım losangeles mı orda gözüküyor halen service açıklamasın da birşey yazmıyor.teslim tarihi yazıyor sadece.ben öncelikli posta için 16.97 dolar ödedim.. bir hafta daha beklerim dedim..para iadesi alırım şayet gelmezse de..kızdığım nokta zaman geçiyor..bana bu dönem lazım.. gönderdiği cevap..(ikazım için tamam diyor..biraz daha sabırlı olmalısın,paketi alacaksın,tatil nedeni ile yılın en yoğun zamanıymış...) Ok, but you need to be patient Kadir. You will get the package. This is the busiest time of the year for shipping due the Holidays. Frank
Gözümle görmesem bende inanmazdım Ama test edilip onaylandı Satıcını değiştir abi. Ben 1 haftada teslim aldım
birader sen bence bunlarla hic ugrasma. ben geldigimde 3 hafta deneyecegim bu misinayi., eger ki olumlu olursa sonuc subatta burda avrupa balikcilik fuari var. uygun fiyata ne istersen alir yollariz ))) garantili
gelmezse o vakit düşünürüz aga aslında satıcı iyi biri..şimdiye kadar en hızlı cevap yazan biri..sadece 3 kez olumsuzluk yaşamış..toplamda 2 kişi nin aldığı ürün..%99.9 top seller ünvanlı..
12-20 gün arası gelir bir karışıklık olmazsa. ama adamda haklı yılbaşına 2 hafta var işler yoğun ve 24 ünde tatile giriyor pek çok çalışan bunları unutmayın. beklentiniz bu yönde olsun. kurban bayramında kargo bekler gbii bişey
sıpariş 22 kasımda verildi..tahminim 25 kasımda kargo onların ptt sine teslim edildi.26 kasımda bana ilk takip noyu göndermişti. bu gün 24cü gün..1 hafta daha süre verdim..45 günü geçirirsek para yanar,ödeme gününden buyana 27 gün oldu
Ben Berkley Whiplash Braid 600m Spool 20-100lb(540m) All Colours 13/12/2012 de buradan aldım. 19/12/2012 bugün teslim edildi. (PTT ile)
bu tarihde bu adamdan bir ürün almışım abi ben Super fast payment _ HIGHLY RECOMMENDED BUYER Seller: Member ID southendangling ( Feedback score of 25087Teal shooting star icon for Feedback score between 25,000 to 49,999) 17-Feb-11 11:33 == (#150536663600) ==
Merhabalar, bende nanofil misina satın almıştım yurt dışından geçen hafta geldi, sonuç 3 sahte denize uçtu...Nedeni kamış halkalarında diye düşündüm , onları kontrol ettim çatlak vs.. göremedim yerine misina taktım sorunsuz ne patlama ne başka şey oldu..Sorun ne olabilir sizce misina parasınamı yanayım yoksa giden sahtelere mi..Ürünün çürük olma ihtimali varmıdır arkadaşlar? sorun başka ne olabilir? Halkada sorun olsa misinayıda patlatmmaz mı?