sen benden sonra sıpariş verdin benden önce teslim aldın hangi ülkeden satın aldın? düğümden mi koptu misina nasıl bir düğüm attın..şekli adı nedir düğümün?
Yurtdışından alışveriş limiti yılda en fazla 5 defa ve her alışverişte max 75 euro bu doğru değilmi ?
Yılda 5 defa diye birşey duymadım hiç.Max 75 euro diye birşey de yok.Sadece 75 Euro üzeri vergiye tabi.
ben bu siteye önceki gün üye oldum.epey güncel bilgiler mevcut..sitenin adıda ebaydestek forumu http://www.ebaydestek.com/index.php
5 defa değil sanırım. 2 ayda 1 ürün... Bununda çözümü basit. Kargo anne baba eş kardeş adına gelir 1 ayda 7-8 ürün aldım böyle
elimde berkley fireline crystal ip misinanın hem 0,20 mm hem de 0,15mm olanı var... 2.70 kamış ve okumatrios 30 makinayla,at-çek için bunların hangisini kullanmam daha uygun olur dersiniz.
Trio örgüyü kusar. Kafa yapisi örgüye uygun degil. Monoflament normal misina sarmanizi tavsiye ederim.
roy,teşekkür ederim.gerçekten de kusuyo trio...peki ozaman ip misina için hangi makinayı kullanmamı tavsiye edersin?ve o makinaya bu misinaların hangi kalınlıkta olanını kullanmalıyım?(bitmeyen sorularım ve ben
Daiwada abs, shimanoda ar-c diye geçen makara yapilari örgüye uygundur. Okumada nasil adlandiriliyor bilmiyorum. Makaranin üst kismi, alt kismindan daha genis olur. Bu özellik illa pahali makinalarda olur gibi bir durum da söz konusu degil. 40 liralik sweepfire'da bile var. Ben turna sudak perch için 0.15i tercih ederim. Daha ciddi mevzularla ugrasacaksaniz ( trofe turna, yayin gibi ) 0.20 daha uygun olur. Trio için dedigim gibi örgü tavsiye etmem. 0.25-0.30 arasi basit bir misina seçerdim.
selam bende buradaki ürünü sipariş ettim iyi mi ettim bilmiyorum.(20lb,0.06) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320912739252&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 ayrıca örgülerin makina seçtiğini yeni öğrendim acaba ryobi ecusima 4000 ile uyumlu olur mu?
Evet araştırmalarım sonucu çapraz sargı yapan makine olduğu için ryobi ecusima 4000 örgü için uygunmuş ayrıca kamıştaki fincanlarında seramik olması gerektiğinide öğrenmiş oldum örgü için; - makine, çapraz sarım yapanından olacak - kamıştaki fincanlarda seramik olacak
Berkley whiplash 110m pro green 0,06mm yarın elimde olacak inşallah. Alamanya dan geliyor 20 euro. V system 2.40 kamışla ve daiwa crossfire 3050 makineyle kullanıcam. Kalınlığı 0,06mm yazıyor ama mm yerine inch yazsalar daha doğru olurmuş sanırım. Zira forumlardan okuduğum kadarıyla 0,15 gibi bir kalınlığı varmış. gelince görürüz artık Acaba at-çek için şoklu mu kullansam yoksa ipi klipse direk mi bağlasam
Arkadaşlar sayfanın hemen üstünde turuncu bannerlarla reklamı olan bir site var. Berkley whiplash cyristal orada var, hem %25 indirimli. Ben çok evvel almıştım. Kullanmayı pek beceremedim herhalde ki, memnun kalmadım.
Selam Ben de ipi internetten (ebay'den) alan biri olarak, tavsiye mahiyetinde, her zaman alış veriş yapdığım elemanın linkini yolluyorum. Eleman Polonya'da, çok düzgün bir satıcı ve fiyatları makul; ödemeden sonra 5-7 günde mal geliyor. http://stores.ebay.com/Abella-Fishi...3844017&_sid=1109483127&_trksid=p4634.c0.m322 Umarım işine yarar. Rastgele, Ferhan
Selam, Ben spin takım ile at-çek yaparken, Berkley Whiplash Crystal'in 0.06mm (20 lb çekerlidir) şoksuz kullanıyorum ve 17-30 gr arası sahteler atıyorum. Şok kullanmak için amacınız fluorocarbon bir misinayı şok olarak kullanarak balığın ipinizi görme ihtimalini ortadan kaldırmaksa, olabilir. Fakat, amacınız düzeneğin daha daha sağlam olması ise, 20 lb çekerli bir ipi daha sağlam olması için şoklamaya gerek yok diye düşünüyorum. Rastgele, Ferhan
Merhaba, Sağlamlıkla ilgili bir kaygım yok. İpin yeteri kadar sağlam olduğunu sanıyorum. Benim amacım at çek yaparken ipin ucuna bi kaç metre karbon misina ekleyip görünürlüğü asgariye indirmek. Yoksa ipi direk klipse bağlasamda pek birşey farketmez mi acaba En iyisi deneyip görmek
Özellikle gündüz avlarinda birkaç metre fluoro carbon kullanimi görünmezlik anlaminda faydali olacaktir diye dusunuyorum. Ancak, cok bulanik suda ve gece avlarinda cok da farketmez diye dusunuyorum. Rastgele...
Öncelikle yazimi okuyan herkeze merhaba ! Konu 2011´de baslamis ve en son 2014 ´de yazilmis son yazi. Konu uzun bir konu, forumda da sanki sohbet güzel ya hesabi dercesine birazda uzatilmis hissine kapilmadan edemiyorum. Konuya dahil olma sebebim, ben de bu marka da ki bu model misinalarin kullanicilarinin burada paylasacaklari fikirlerden nasiplenmeye gelen biriyim ama dedigim gibi sohbetiniz bol olsun da , netice de gerek e birazcik. Yani demek istiyorum ki , baslarda bir iki biseyler oturmaya baslamisdi ki kafam da ortalara dogru ve en son kisimlar da artik kim ne dedi ? hE ??? alo... sesim geliyor mu muhabbeti olmus telefonlarda ki gibi... arkadasin biri bi sey etmis siparis, sonra begenmemis , geri vermis, sonra kargo gelmemis, geri gitmis,uzun bir müdden foruma girmemis, oradan da gardas nerelerdesin, merak ettik , aldin mi , verdin mi ? yenisi geldi mi paketinin , birseyler söyyyleee diyenler ile dolu.... Yani kisacasi 4 yillik yazismisiniz ama burada bir kisiye bile riziklik birseyler cikmamis, (bilgi anlaminda söylüyorum..) Abicim orta seker bir surf makaram var konik kafa tabir edilen,kendi bütceme göre konusuyorum, benim icin de baya , epey denilebilecek bir miktar verdim o makineye ve de simdi almisken , üzerine de güze bir ip misina sarayim diyorm, arastiriyorum , forumlara bakiyorum ama gercekden üzülüyorum.. ve de buradan elestirmenin hic bir getirisi yok bana, yani kisisel bir sey degil ama elestirilmesi gereken yerde de elestirmek gerekiyor.. Mesela , ben yeterli bilgi sahibi olan biri olsam, yada etrafimda bu marka , modeli kullanan birileri olsa emin olun buralarda insanlarin anlam veremedigim cümleleri arasinda kendime faydali olabilecek bir bilgi , bir kelime , cümle var midir acaba diye cimbizlamaya calismazdim.. Para yalan söylemez derler kavrami herzaman dogru degildir , bu durumdan duruma göre degiskenlik gösteren bir sözdür bu.Bu sebeble arastimadayim, neyi secsem daga kar ´da olurum v.s ..ha berkley pro icin bu fiyat demisler , e okadar para illa düzgündür bu ya düzgündür deyip alinmaz ki.. ?? karsinda biirileri olacak anliyan ama nerede , gelsin de anlatsin.. ( bir yada iki kisi , vatandas konuya hakimiyeti olan umarim onlari rahatsiz etmemisimdir )