Beylikdüzü civarı (Gürpınar, Avcılar, Büyükçekmece ...) Hedef Belirleme

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında alidag tarafından paylaşıldı.

1. matti

matti murat

kefaller çok ufak daha.gördüğünüz sürü büyük bi ihtimalle zargana sürüsüdür.geçen hafta iki tane yakalamış bizim arkadaş.darısı başımıza:p

2. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Baliklar bahane, yatis sahane :D

3. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

Büyükçekmece Albatros yakınlarında zargan topuyla ipek kullanarak yaklaşık 2 saat gibi avlandım ama sonuç olumsuz.tek bir takip bile alamadım.Daha erken herhalde.Trenin döndüğü yerdebir amca gümüş tutuyordu,sadece o kadar...

4. cheysi

cheysi yavuz

ben gürpınarda istavrit ve eşkina almaya başladım :)

5. altınbeşik

altınbeşik kemal gül

2 haftadır gürpınar balıkcı barınağı sağı ve solu taki pekmeze kadar olta atmadığım yer kalmadı seftah bile edemedim balığın türü önemli deyil ama seytah edeyim diyorum.amatör balıkçı dostlar önerilerizi bekliyorum.herkeze rast gele

6. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Ben 2 balığı 1 tane deniz yıldızı tuttum :D ama orada çay ve yem satan arkadaş akşam 8 de istavrit ve eşkina yaptığını söyledi.

7. leventturksoy

leventturksoy levent

Favori Kamış:
    Daiwa Procaster 4.20 surf daiwa crosscast 2.74 spin
    Favori Makine:
    Daiwa Crosscast S 5000 Daiwa Procaster 2500 A spin
    adam seni iyi yemlemiss:)) adamın isi cay ve yem satmak ? balık soylentileri cabuk yayılır adamda iyi cay ve yem satar:)

8. Mehmet G

Mehmet G Mehmet

ambarlı kıyıları iri istavrit yapmaya başladı mı ? gecen hafta parmak kadar istavritleri tutuyorlardı ....

9. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

arkadaslar aranıza yenı katıldım beylıkduzunde oturuyorum gurpınar cıvarında rapalayla kofana yakalayan bırıne tanık oldum ben catalcada turna avı yaparım gıtmek ısteyen tanısmak ısteyen arkadaslar varsa memnun olurum.05325024833 den ulasabılırsınızreeling

10. alidag

alidag alişan

Sakincasi yoksa yer belirtebilirmisin ?

11. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

yakupluda kıyıdan aldı 3 kılo cıvarıydı mavı yoziri 11 cm rapalayla aldı aksam ustu sıralarıydı ali kardeş

12. leventturksoy

leventturksoy levent

Favori Kamış:
    Daiwa Procaster 4.20 surf daiwa crosscast 2.74 spin
    Favori Makine:
    Daiwa Crosscast S 5000 Daiwa Procaster 2500 A spin
    aksam saatleri 7.8 gibi iri istavrit yapıyor ama genelde ufak cok cıkıyor bugun tutum 80.90 balık tuttum 40 tanesini eve getirmistirim gerisini suya iyade cok ufak balık geliyor kıyıdan

13. kansu

kansu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatos yaklaşık 2 kilo vardı.
    selamlar 6-7 yıldır büyükçekmecede avlanıyorum.eski avlarımı burada çok paylaştım.ancak son3 yıldır büyükçekmecede balık adeta bitti diyebilirim.geçen sene istavrit-zargana-kefal den başka balık görmedim.bu yıl umarım daha bol balıklı bi sezon olur.büyükçkemecede avlanacak arkadaşlara bi kaç tavsiyem olacak;burada zargana temmuz sonuna doğru başlar bu tarihte boşuna yorulmayın.istavrit haziran ortaları ve yine temmuza doğru devam eder.mırmır geçen sene çok ufaktı bu yıl olurmu bilmiyorum.lüfer deseniz geçen yıl hiç görmedim tek bir çinekop aldım yalnızca.kefal çok bol...

14. alidag

alidag alişan

Forumdaki bir cok avlanma teknigi konunuzu inceledim ve bircok sey ogrendim oncellikle bunun icin tesekkurler , buraya yazdiginizada sevindim peki kefal su sira varmidir var ise en bol nerdedir bununla ilgilide yardimci olursaniz sevinirim .

15. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    gurpinar kayalik guzel istavrit yapti 6-8 arasi, daha sonrasinda yemli eskinaya attik bisey cikmadi 22:00 da avi sonlandirdik. Dun baya eskina alan vardi.

16. FatalError

FatalError Tamer

Bugün gürpınardaydım balıkçı barınağının biraz ilerisinde burun var genelde herkes ortan atıyor balığa ben biraz daha ileriden attım oltalar takılmasın vs.vs diye istavrit çaparisi attım balığın kafasına mı denk geldi nedir bilinmez ama oltayı açıp takımı takıp atar atmaz bir tane zargana yakaladım:) hepsi bu kadar yanımda bi kaç kişi tek tük ufak istavrit aldı. Bakalım sabah yine gitcem güneş doğmasına yakın.
    ama geçen sene ağustos gibi balıkcı barınağının hemen yanında akşama doğru güzel 10 tane kadar mırmır 1 tane çok iri izmarit (neredeyse çupra kadardı) 1 tanede kırlangıç yakalamıştım. kısmet. gürpınar sahilde pek fazla balık yok genelde açıklarda iyi balık çıkar ama çeşitlilik olarak insanı şaşırtabiliyor kırlangıç gibi.

17. cheysi

cheysi yavuz

bende oradaydım istavrit atmıştım hava kararıncada eşkinaya döndüm.
    Mırmır zamanı henüz gelmedi zamanı var. Burdan çıkan mırmırları bende biliyorum boyları hep ufak geliyor hep limit altı. Şuanda zargana atan çok var ama tutanı henüz göremedim sen iyi tutmuşsun :) Kırlangıçı bende tutmuştum ordan lüfere atmıştım kırlangıç gelmişti hatta sitede av raporumdada var :)

18. Mercan

Mercan Hakan GÜVENİR

Favori Kamış:
    D.A.M EVEOLUTION TELE-X 300
    Favori Makine:
    muhtelif makinalar
    En İyi Avı:
    Kofana,Tartmadım
    24.05.2012 de saat 18,00-20,00 arası Gürpınar kayalıklardaydım.Ara ara,yağmur ve kuvvetli rüzgarla birlikte dalga boyu inanılmaz büyüdü.70 gr.lık kurşunu bile yüzdürüyordu dalgalar.Maksat antrenman olsun diyip,oltayı,çapariyi açıp denemeler yaptım.İki adet istavrit alıp,yandaki amcaya hediye ettim.Daha durgun bir havada balık olacağı sinyallerini aldım.Mutlaka denemek lazım..Yaptığım sohbetlerde gece eşkina yaptığını öğrendim.(boru kurdu ve teke ile).Ama limit altı bolca eşkina katledildiğini söylediler:mad: .Zargana ve mırmır için çok erken,boş yere denemenizi tavsiye etmem arkadaşlar..Ayrıca kefaller de henüz ortalarda yok.Hoşçakalın.rastgele..:)

19. NaSTiEsT

NaSTiEsT Batuhan

En İyi Avı:
    Balık
    Eşkinanın limiti nedir ?

20. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    eşkinanın limiti toplamda 5 kg dır

boy limiti ise vicdanidir bence 20-25 cm den küçük balıklar geri salınmalıdır