Beylikdüzü civarı (Gürpınar, Avcılar, Büyükçekmece ...) Hedef Belirleme

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında alidag tarafından paylaşıldı.

1. Bulenttt

Bulenttt Bülent

Favori Kamış:
    silstar carbons 4.10 surf
    Favori Makine:
    Fısh king 5000
    En İyi Avı:
    Kalkan 3.5 kg
    Hoşgeldin enes hayırlı olsun arkadaşlar hafta sonuna bi avlak tespiti yapalımda tekneyi botu geçelim biz ancak gırgıra yada feribota sıgarız hep beraber oltaları karadan suya indirelim derim...

2. neukill

neukill Volkan Erciyas

Söylediklerinizi okuduktan sonra cidden bunlar çıkıyor mu diyorum kendi kendime :) Her hafta bu bölgelerdeyim. İspari geliyor evet. Ama gerisi için çok nadir diyebilirim. Karagöz Mırmır Eşkina bu aralar çok nazlı. Eşkina'dan nasibimizi aldık zaten bu sezon çok şükür. Sizde mırmır almıştınız geçen gün. Fakat saydığınız bölgelerde bu balıklar çok nadir gelmekte bu aralar..

İleriki günlerde Gürpınardan yemli çinekop sarıkanat yapmaya başlar . Yani inşallah ;)

3. Erkan31

Erkan31 erkan

*** arkadaşlar nasılsınız burdan herkese rasgele diyorum balık avlarında

4. Erkan31

Erkan31 erkan

*** arkadaşlar

5. Erkan31

Erkan31 erkan

Merhaba arkadaşlar adım erkan hatay beylikdüzünde oturuyorum balık tutmayı cok severim yorumlarızı okuyorum herkeze iyibalık tutmalar dilerim ve rasgele arkadaşlar

6. ulusenes

ulusenes Enes

Favori Kamış:
    Lineaef fe Master Sea 3.90
    Favori Makine:
    D.A.M Steel Power 360
    En İyi Avı:
    Tatlı su levreği 500gr.
    Bilgilendiğiniz için teşekkür ederim bu hafta sonu 3 günlük tatili değerlendirmeye çalışacağım :) bu arada toplanıp tekne ile veya değişik etkinlik yapılıyorsa katılmak isterim tabiki birde yemi nereden temin edebiliriz çekmece merkezde oturuyorum.

7. Bulenttt

Bulenttt Bülent

Favori Kamış:
    silstar carbons 4.10 surf
    Favori Makine:
    Fısh king 5000
    En İyi Avı:
    Kalkan 3.5 kg
    Hafta sonu cumartesi ögleden sonra paslaşalım 05396478149

8. mucahitt

mucahitt mücahit

Favori Kamış:
    Dere kenarlarında bulunan saz kamışı
    Favori Makine:
    2005 model markasız :)
    En İyi Avı:
    2 cm kıraça
    Sonuçta nasip işi son av hariç onden önceki 2 avımda eli boş döndüm oda büyük ihtimal sahilde havayi fişek patlatıldığı için diye düşünüyorum ama ondan önceki avlar çok bereketliydi. Yeter ki doğru zamanda doğru yerde olalım. İnşallah Volkan beraber topluca ava çıkıp avımızı güzelleştiririz. Çinekop ve sarıkanat geç kalamadı mı sence?

Bu arada Beyler büyükçekmece'li olarak kalabalığız.Forumda topluluğumuzu oluşturalım mı? Ne dersiniz?

9. mucahitt

mucahitt mücahit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    2 cm kıraça
    tıp2000 polikliniğinin say karşı çaprazı. E5 karşısında Minik Tekne diye av malzemeleri satan dükkandan alabilirsin. Canlı sülünez vs vs temin edebilirsin.

10. ulusenes

ulusenes Enes

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    D.A.M Steel Power 360
    En İyi Avı:
    Tatlı su levreği 500gr.
    teşşekkür ederim bilgiler için Bülent abi numaranı kaydettim büyük bir sorun çıkmazsa arayacağım sizi.

11. mucahitt

mucahitt mücahit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    2 cm kıraça
    Evet beyler hangi gün çıkıyoruz? Nereye gidiyoruz?

12. ulusenes

ulusenes Enes

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    D.A.M Steel Power 360
    En İyi Avı:
    Tatlı su levreği 500gr.
    Ben yarın Av bayilerini dolaşmayı düşünüyorum memleketten oltaları getirmedim bir surf kamış ve makine alacağım büyükçekmece ye yakın ve fiyatları uygun bir bayii tavsiye edebilirmisiniz acaba ?

13. king_barracuda

king_barracuda

enes kardeşim tekrar hoşgeldin . seni gurpınar başlığına yönlendirdik ama kendimiz gelmeyi unuttuk.

çekmecede olta ekipmanları satan dükkanlar zaten bellidir. çekmece içindeki tarıma gidersen alba ürünleri garanti şubesinin yanındakine gidersen fladen ürünleri mınıka gidersen shimano alba dam gibi ürünleri bulursun .

tabi bunlar çok büyük sirkülasyon olmadığından satış fiyatları internete yada istoça göre uygun olmaz.
    şuan dolar yükseldiğinden fiyatlarda kabarmış durumda.

eğer imkanın varsa istoça bir çıkarma yap . orda bir çok av bayii yanyanadır buda rekabeti getirdiğinden çok uygun fiyatlara alabilirsin .

surf ürünler için daha önce belirttiğin meblağ biraz az.
    tam nitelikli randımanlı bir surf makine alamayabilirsin onla.
    o nedenle bir surf kamış ve ryobi ecusima 8000 daha uygun olacaktır.

ille surf kafa makine istersen silstar supa surf dü sanırım olabilir.

diğer çapari kurşun gibi ürünleride ordan tamamlarsın .
    çekmecede takım yem lazım olduğunda ise mınıktan şaşma..
    sana bişiyler satmak için sıkmaz seni anlatabiliyormuyum.
    surf avcılığı için ise bir kepçe al istersen sürekli canlı tekeye para verme .

14. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Ben hergün istoçtayım . yardımcı olacak arkadaşlamızda var. sen ayırdığın bütçeyi belirt en ideal olanı yaptırırız.

15. ulusenes

ulusenes Enes

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    D.A.M Steel Power 360
    En İyi Avı:
    Tatlı su levreği 500gr.
    bilgiler için teşşekkür ederim yarın istoça gidebilirim balık malzemesi satan dükkanlar hangi bölümde acaba ev arkadaşımın dediğine göre çok büyükmüş :) okan abi ayırdıgım bütçe 150-200 Tl civarı

16. mucahitt

mucahitt mücahit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    2 cm kıraça
    Yanılmıyorsam 1. ve 2. ada da bulabilirsin. Eğer ucuz yollu olsun diyorsan Effe av malzemelerine gidebilirsin.(kaçıncı adada olduğunu bilmiyorum ama internetten bulabilirsin adresini) Effe markasının sahibi ve ithalatçısıdır.

17. ulusenes

ulusenes Enes

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    D.A.M Steel Power 360
    En İyi Avı:
    Tatlı su levreği 500gr.
    tamamdır abi yarın bayağı bir yorulacağım anlaşılan :)

18. mucahitt

mucahitt mücahit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    2 cm kıraça
    hemde baya yorulacaksın:) bu arada 30 ağustos diye bir çok yerin kapalı olma ihtimalide var. Ben istoça gitmemek için ilk önce büyükçekmeceden fiyat araştırdım. Garanti bankası yanındaki av malzemeleri satan yerden aldığım fiyatları netten araştırdım, arada fiyat farkı olmadığı için büyükçekmece den almıştım. 10 veya 20 lira fiyat farkı olsada zaten istoça giderken harcıyacağın yol parası. Bence istoca gitmeden önce netten kamışlara bak fiyatlara bak. Büyükçekmecede dolaş eğer arada devasal fiyat farkı varsa istoça gidersin. Yoksa b.çekmeceden alman senin faydanadır diye düşünüyorum.

19. king_barracuda

king_barracuda

netteki fiyat istoç fiyatı değildir.
    hatta bazı ürünlerin netteki fiyatı ile istoç fiyatı arasındaki farkı görünce çok şaşırcağına eminim

garanti yanındaki arkadaş dediğim gibi genelde fladen markasını satmaya çalışır sana . bütün sahil şeridi çekmecede %80 fladen kullanıyor diyede boş bir iddiası vardı.
    neye dayanarak böyle bişiyi sallıyor bilmiyorum ama ben daha kimsede çekmecede fladen görmedim .o arkadaşda ekmeğinin peşinde helal hoş olsun ama fazla açık göz.

bence okan abiniz hazır yardım elini uzatmışken kaçırmayın sizde bir eksiğiniz varsa gidin . ortamı bilen biriyle gitmek istoç fikirlerinizi değiştirebilir

20. mucahitt

mucahitt mücahit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    2 cm kıraça
    tabi ki bu benim fikirim.1 ay önce istoçta iyi bir kazık yiyordum ki Allahtan adamı gözüm tutmayıp dükkandan dışarı çıktım. Herkes ekmeğinin peşinde sadece araştırıp ona göre hareket etmek lazım, Ona göre alışveriş yapmak lazım. Bazen internete öyle fiyatlar düşüyor ki. internetten aldığınız fiyat üretici veya ithalatçı firmadan daha ucuz oluyor.Başka bir sektörde yine alım satım yapan bir firmada çalıştığım için biliyorum, bizde yeri geliyor üretici firmadan daha ucuza mal satıyoruz;) Herkes kurt olmuş Dikkat etmek gerekiyor.