Beylikdüzü civarı (Gürpınar, Avcılar, Büyükçekmece ...) Hedef Belirleme

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında alidag tarafından paylaşıldı.

1. king_barracuda

king_barracuda

elbette öyle istoçta öyle . sen çık arkadan arkadaşın girsin farklı fiyat alır aynı ürüne .
    orda kim kime ne tutturursa. ama 1-2 gitmede zaten fiyatlara hakimsen çözersin.
    şimdi mesala bu arkadaşımız okan abisiyle istoç alışverişinin sonucunu kar zarar dengesini paylaşır . ozaman karşılaştırma yapman daha doğru olur.

he çakalı yokmu . kum gibi . ama korkutmasın deneyin isterim .
    gürpınar kıyıda rastlaşırsak muhabbeti çayla devam ettirirzi şimdilik bana müsade sağlıcakla kalın

2. mucahitt

mucahitt mücahit

Favori Kamış:
    Dere kenarlarında bulunan saz kamışı
    Favori Makine:
    2005 model markasız :)
    En İyi Avı:
    2 cm kıraça
    sağlıcakla arkadaşım.

3. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    Mutlaka bir organizasyon ayarlıyalım hem tanışmış oluruz hemde oltalarımızı denize sallar kafamızı dinleriz mutlaka haber bekliyorum 0534 288 51 52 numaradan bana haber verebilirsiniz sürekli bakamıyorum foruma :thumb:

4. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    Sadece yazılarla olmasın arkadaşlar aldığınız balığın resimlerinide rica edelim :) aynı zamanda konuyu tam detaylı anlatım olursa daha keyifli olabilir

5. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    Enes aramıza hoş geldin kardeşim..

6. ulusenes

ulusenes Enes

Favori Kamış:
    Lineaef fe Master Sea 3.90
    Favori Makine:
    D.A.M Steel Power 360
    En İyi Avı:
    Tatlı su levreği 500gr.
    teşekkürler sedat abi .

7. ENGN

ENGN engin

Favori Kamış:
    im casting
    Favori Makine:
    awa shima
    merhaba
    eylül ortasına kadar olan boşluğumda zaman zaman bende bu kıyı şeridinde olacağım .
    bugun hava pek müsait olmasada sıkıntıdan indim sahile. uzun süredir çekmecede olmadığımdan eski meraların araçla zor gittiğim yerlerin şimdi gezi yolu olduğunu gördüm .

yer yer tek tük isparoz alanlar vardı ve kefal .
    aqua marinin ilk açıldığı zamanlar çok güzel mırmır ve kırlangıç aldığım aqua nın oralarda sanırım inşaat sahası olmuş .

eskiden levrek aldığım albatros restorant çevresi heryer masa sandalye olmuş . biraz at çek yapmaya çalıştım ama eskisi gibi yemlik balık da olmadığından bu kısmı terketmiş sanırım levrek .

artık çok yabancı olduğum bu mera için bilgi ararken direk bu başlık geldi googledan biraz okudum sanırım herkes gürpınar tarafında avlanıyor.

bölgemizde hangi türler kaldı ve mera konusunda yardımınızı istiyorum.
    sabah erken veya gece çekmece kumsaldan surf atış yapan artık kimse yokmu (deniz sezonu hariç ).. eğer kumsal verim düştüyse yeni aldığım surf makinesini değiştirceğim şimdiden teşekkür ederim

8. ulusenes

ulusenes Enes

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    D.A.M Steel Power 360
    En İyi Avı:
    Tatlı su levreği 500gr.
    herkese iyi geceler bugün istoç u bayağı bir gezdim en sonunda lineaeffe sea master 3.90 kamış ve D.A.M steel power 360 makine aldım kamışı 70 tl ye makine yi 100 tl ye aldım fiyatlar konusunda bilgim olmadığı için adamın verdiği fiyatı internette kıyaslama yaparak aldım internette makine 175 tl kamışda 90 tl civarı yazıyordu ona göre kıyaslama yaptım ama doğru mu yaptım bilmiyorum. artık yarın deneme yapacağım bir büyükçekmece sahilinde bu tarafta olan varsa haberleşelim. tanışmış oluruz.

9. king_barracuda

king_barracuda

hayırlı olsun iyi avlar. yani kafadan hem kamış hem makinede 90 tl civarı bir kazancın oldu + işin merkezini gezmiş oldun.

10. ulusenes

ulusenes Enes

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    D.A.M Steel Power 360
    En İyi Avı:
    Tatlı su levreği 500gr.
    sağol engin abi

11. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    Uygun almışsın kardeşim.. Netten alışveriş yapmanı pek tavsiye etmiyorum zaten. Biz bugün kavaklı kısımlarında olucaz gelmek istersen buyur gel 0534 288 51 52 ulaşabilirsin.

12. king_barracuda

king_barracuda

test i geçtimi bugun takımın ?alabildinmi bişeyler.
    makine hakkında olumlu olumsuz tecrübelerinide yazarsan makineyide tanmımış oluruz. misinayı dolama sorunu yaşattımı sana gücü misina boşalımı vs.?
    nasıl geçti gününüz.varmı birşeyler.

13. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    mücahit kardesımız guzel bir mırmır aldı yaklaşık 30 - 35 cm civarı.. Artık kendi resmini atar :) onun dışına birsey alamadık malesef

14. ulusenes

ulusenes Enes

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    D.A.M Steel Power 360
    En İyi Avı:
    Tatlı su levreği 500gr.
    dün biraz deneme yaptık sedat abi gille sorun yaşatmadı , makine genel olarak iyi şimdilik olumsuz bir yanı yok atarken felan misina iyi boşalıyor dolaşma felan olmadı sararken artık zamanla daha iyi göreceğiz :)

15. omerbagci

omerbagci ömer

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70cm
    Favori Makine:
    Shimano 4000...
    En İyi Avı:
    50 cm Levrek :)
    gece mimaroba civarında kıyıda dalgalarla bogusarak 2 ısparı, 2 mırmır sabaha karsı da 2 iri ıstavrıt alabıldık rastgele

16. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    Ömer bey resim ekler ve balıkları aldığıız takım ve yemler hakkında bilgi verirseniz daha sağlıklı bir konu olur.

17. mucahitt

mucahitt mücahit

Favori Kamış:
    Dere kenarlarında bulunan saz kamışı
    Favori Makine:
    2005 model markasız :)
    En İyi Avı:
    2 cm kıraça
    Herkese selamlar, Sedat abi, Bülent ve Enes ile gürpınar'da oltamızı attık, hiç gelmez ya şansa ilk atışta bu 35'lik geldi :) sonra oltalar hep boştu. Günümüz güzel geçti. Sedat abi ve Enes'le tanışmak nasip oldu. Herkesten Allah razı olsun. İnşallah başka avlara.

Not: 3 kösteli dip oltası ile teke kullanarak yakaladım.

18. king_barracuda

king_barracuda

avlarınızın daim olmasını dilerim .mımırı çocuk parkının önünden alıyorsunuz sanırım

19. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    Mücahit gercekten çok güzel balıktı tebrik ederim.. Sen gittikten sonra birkaç vuruş dışında birşey alamadık.. Seninle ve diğer arkadaşlarla tanışmak benim için bir zevkti.. Şuan şeytan dürtmüyor değil yine inebilirim gürpınara :) Bu arada özelden cep telini at bana kardeş

20. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    dediğiniz yeri duydum ama denemek nasip olmadı açıkcası.. ama parka yakın yerden avlandık